fbpx

Mercedes-Benz sænker prisen igen

Hvis du står og skal have ny varevogn, så er Mercedes-Benz endnu en gang klar med et prisfald på deres varevogns program. Denne gang er det Vito der falder med 48.000 kr. i Danmark, og derved havner den på en pris af 149.900 kr. for en Vito 109 CDI Lang.

Mercedes-Benz sænker prisen igen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er ikke længe siden at Mercedes-Benz havde et omfattende prisfald permanent på en række af deres modeller, og denne gang er det Vito som står for skud, så hvis du står og skal ud og købe eller lease en ny varevogn, så er dette en attraktiv nyhed.

Mercedes-Benz sætter prisen ned på alle Vito-modeller. Fremover koster en Vito mellem 10.000 og 48.000 kroner mindre. Nu fås eksempelvis en Vito 109 CDI Lang fra 149.999 kroner. Prisreduktionen er ikke et kampagnetiltag i en begrænset periode, men gælder permanent hos alle forhandlere af Mercedes-Benz i Danmark fra og med 13. april 2010.

De nye, bedre priser er en konsekvens af de ændringer, som har præget markedet i det seneste år. Prisjusteringerne skal sikre, at Mercedes-Benz fortsat er konkurrencedygtig i premium varebil-segmentet. Markedet for erhvervskøretøjer i midsize-segmentet har i det seneste år undergået nogle markante ændringer, som har udhulet prisstrukturen. For at følge med markedet og sikre den fortsatte konkurrencedygtighed sænker Mercedes-Benz nu permanent priserne på den populære varebil Vito i Danmark. Prisnedsættelsernes størrelse varierer, men generelt er der skåret 20.000-30.000 kroner af prisen.

”Et ønske om fortsat at være konkurrencedygtige er den primære årsag til, at vi nu sænker priserne på Mercedes Vito – ikke blot midlertidigt, men permanent. De ændrede markedsvilkår har gjort det nødvendigt at justere priserne i forhold til det nuværende marked. Kort sagt får vores erhvervskunder nu den samme høje kvalitet til en bedre pris,” siger Christian Devantier, der er salgschef for varebiler hos Mercedes-Benz Danmark.

Nye, bedre priser afspejler markedssituationen
En markant nedgang i markedet har medført, at salgsprisen på mange erhvervskøretøjer i de seneste år har ligget et godt stykke under listeprisen. Det tager den danske importør nu konsekvensen af og giver prisen et stort hak nedad, så prislisten giver et mere retvisende billede af den reelle salgspris. Fremover fås eksempelvis en Mercedes-Benz Vito 109 CDI Lang fra 149.999 kroner.

”Vi har store forventninger til dette strategiske tiltag, som også skal ses som en investering i markedet, og vi er overbeviste om, at både gamle og nye kunder vil være tiltrukket af den nye prispolitik på vores populære varevogn. Det bekræfter de umiddelbare reaktioner i markedet os i,” siger Christian Devantier.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.