Mega Meet på Rømø

Sommer, sol, og biltræf. Tre ting der bare hænger sammen

Pro-Street drog til der fjerne vestjylland, nærmere bestemt øen Rømø nær Esbjerg. Mange påstår at det lugter af fisk på disse kanter – et rygte Pro-Street ikke vil af- eller bekræfte, men en ting kan vi sige, og det er, at der denne lørdage aften ved Vesterhavet bestemt ikke luftede af fisk. Nej, for her havde lugten af brændt gummi og benzin for længst kæmpet sin kamp mod den grumme fiskelugt, og vundet med stor stil.

Mega Meet på Rømø, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For dem af jer, som endnu ikke har fanget pointen, så er Pro-Street her til endnu et af de kendte Mega Meet træf, der gennem året huserer det Danske rige tyndt og tiltrækker massevis af fede biler og mennesker med benzin i blodet. Det galt også denne lørdag aften på det Rømø’ske. Parkeringspladsen foran Lakolk Butikscenter var fyldt op med den ene stylede bil efter den anden, og menneskemængden var tæt.

Mega Meet på Rømø, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vejrmanden havde lovet masser af solskind med enkelte skyer, hvilket selvfølgelig blev overholdt. Det gode vejr havde endda også lokket den lokale Puch-Maxi rocker-klub til at kigge forbi med deres seje knallerter, ligesom der jævnligt blev lavet den ene brænder efter den anden ude på vejen. Jo, stemningen var høj denne aften, og det kunne selv politiet ikke ødelægge da de kiggede forbi festlighederne. Det kunne også ses på mængden af bøder der blev uddelt, for os bekendt blev der ikke uddelt en eneste. Se, dét er god stil!

Mega Meet på Rømø, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta:
Navn:
Mega Meet
Hjemmeside:

Lokalisering:
Lakolk Butikscenter, 6792 Rømø
Email: info@mega-meet.dk

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!