fbpx

Mega Meet hos Astina.dk

Det en fredag eftermiddag. Solen skinner, det er varmt, selv for en dansk sensommerdag her midt i de globale opvarmningstider. Himlen er fri for selv den mindste sky, og du har igen planer for resten af dagen. Findes der noget bedre på så at tage til Grindsted for at besøge Mega Meet og Astina.dk på sådan en dag? Nej vel.

Mega Meet hos Astina.dk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen her på Pro-Street.dk var ihvertfal ikke i tvivl. Vi skulle afsted! Og afsted det kom vi. Velankommet fandt vi hurtigt ud af, at vi ikke var de eneste med disse tanker. Hele området omkring Vestergade og Astina var fyldt op med friske mennesker og de fedeste biler, Danmark har at byde på! Hurra for det danske sommervejr, og hurra for Astina.dk som ved samme lejlighed fyldte 3 år. Langt nede af gaden holdt der den ene fede bil efter den anden, lige fra store Porscher ned til de alternative stylede Polo’er. Ja, der var noget for hver en smag og hver en pengepung.

Mega Meet hos Astina.dk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foran butikken var de fedeste ombyggede biler samlet. Her var alt lige fra gamle kendinge fra tidligere årgange til nye stylingsprojekter anno 2009. Detaljerne på bilerne her var generelt af en meget høj kvalitet, hvilket man selvfølgelig ikke siger nej til. Folkemængden blev time efter time, tykkere og tykkere, og det tegnede bare godt! Dette træf må siges at være en af årets største succeer! Ikke mindst vejret må have spillet en stor rolle i dette.

Mega Meet hos Astina.dk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fri slushice og det fedeste musik. Ja, der blev kredset for kunderne. Astina havde selvfølgelig gode fødselsdagstilbud inde i butikken, hvor varene hurtigt blev revet af hylderne. Og udenfor var stemningen super fed. Natmekanikeren, også kendt som manden der kan rulle selv den sygeste 1000 hestes Supra, var også mødt op med sit rullefelt, der flittigt blev benyttet. Ligeledes var der aftenen igennem konkurrencer, såsom den flotteste bil  og vildeste ICE anlæg!

Alt i alt har dette træf været super. Hvis bare alle var lige som dette, så behøvede man aldrig nogensinde klage mere.

Fakta:
Navn:
Astina.dk
Hjemmeside:
http://www.Astina.dk
Lokalisering:
Vestergade 134, 7200 Grindsted
Telefon: 75 32 26 67
Email: salg@astina.dk

[nggallery id=73]


Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!