fbpx

McLaren har endelig afsløret alt om MP4-12C!

Nu har McLaren endelig afsløret alle detaljer om superbilen Mp4-12C og detaljerne er lige så saftige som McLaren lovede i starten.

McLaren har endelig afsløret alt om MP4-12C!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Under motorhjelmen, som er placeret i midten bagpå, sidder en M838T blok. Den er landet lige midt i den nye McLaren Mp4-12C. En hæftig V8 sag på 3.8-liter, twin-turbo og en motorkraft på hele 600 hestekræfter med tilsvarende 600 Nm!
Med disse detaljer afsløres det samtidig, at Mp4-12C laver en 0-100 tid på bare 3.3 sekunder og med specielle Corsa dæk laver den samme sprint på 3.1 sekund! 0-200 km/t klares på sølle 9.1 sekunder og er helt nede på 8.9 sekunder med de føromtalte Corsa dæk, hvorefter topfarten sætter ind på 330 km/t!

 

Mp4-12C’s Monocelle kulfiber karosseri vejer kun 75 kilo. Det hjælper den super hurtige bil med kun at veje 1301 kilo alt i alt, med de letvægts muligheder som McLaren gør mulige, når bilen kommer i produktion. Gearkassen i MP4-12C er en syvtrins SSG gearkasse, som kan køres med tre forskellige niveauer: Normal, Sport og Track.

Derudover kommer McLaren Mp4-12C også med en justerbare krængningsstabilisatorer, hvilket udskifter de ellers typisk mekaniske. Den kommer tilmed med de samme tre forskellige justeringsmuligheder: Normal, Sport og Track. Det får bilen til at reagere med det samme.

“Jeg er stolt over hele teamet bag 12C. Jeg tror ikke at nogen anden bilfabrikant i verden, nogensinde har puttet så stort en indsats, innovation, passion og vilje i en lancering, som McLaren har gjort med denne 12C. Både i simulatoer, i den virkelige verden og på vejene samt på racerbanerne, er vi gået til ekstremerne og at sikre at 12C levede op til alle forventningerne både i performance og kvalitet, som vi ved at mulige købere vil forvente”, sagde Antony Sheriff, McLaren Automotive’s administrerende direktør i en erklæring.

McLaren er stadigvæk i gang med de sidste tests af MP4-12C, med fire forskellige prototyper på vejene i Portugal og Spanien for yderligere tests.
Uden afgifter og andet starter McLaren MP4-12C på en pris af 229.000 dollars eller 168.500 pund inkl afgifter i England. Den vil blive sat til salg hos 35 forhandlere, i 19 lande og er sat til produktion senere i år.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.