fbpx

Mazda RX8 “Reventon”

Et sted i Singapore, er et hold tunere gået lidt for vidt, når det gælder om at opfinde bodykits til biler. En glad ejer har dog fået sin våde drøm omfyldt, efter at denne ombygning lykkedes, da han ikke havde råd til den ægte vare.

Mazda RX8 “Reventon”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

‘Byg dig til det du ikke kan få’. Man skulle tro at ordene havde haft denne lyd, før dette projekt gik i gang.
Der er tale om en Mazda RX8, som har fået den helt store tur. Med inspiration fra den noget større og dyrere Lamborghini Reventon, har man opfyldt en RX8-ejers drøm om, at få en kopi af bilen, overført på hans egen noget mindre Mazda. Respekt til pladearbejdet og timerne der er lagt i det, men kønt kan man ikke sige at det er.

Mazda RX8 “Reventon”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bilen har fået nogle MEGET brede skærme, længere og bredere kofangere, sideskørter, bagklap, døre og meget mere for at få resultatet til at være så tro det nu end kunne ende som. Sporvidden på bilen er også ændret, så hjulene er kommet ud i skærmkassernes bredde.
Aldrig før har vi set en japanerbil være ombygget på denne måde – og hvorfor mon..

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.