Mazda runder 900.000 enheder på MX-5

Efter 21 år, 10 måneder og en lang række frisør-jokes runder Mazda nu et salgstal på hele 900.000 enheder af den lille cabriolet med baghjulstræk

Det skulle tage Mazda hele 21 år og 10 måneder at få solgt intet mindre end 900.000 eksemplare af den lille åbne cabriolet Mazda MX-5, også kaldet Miata.
Sidste eksemplar rullede over båndet i Hiroshima i Japan på fabrikken, hvor den første Miata i 1989 rullede ud og fik en masse ros for dens simple og meget underholdende køreoplevelse.

Programchefen på den nuværende MX-5, Nobuhiro Yamamoto udtaler:”Siden at Mazda startede på den originale MX-5, har bilen gået under to komplette redesigns og en lang serie af opgraderinger. Den store succes er skabt takket være den store opbakning fra de mange Mazda MX-5 fans verden over. Fremover vil jeg gøre hvad jeg kan for at bevare denne Mazda MX-5 ånd samtidig med at bilen skal nå ud til endnu flere købere, som den kan blive elsket lige så meget af”.

Pro-Street var i til Biler i Bella i 2010, hvor vi interviewede Nikolaj Sletten om deres meget bane-venlige version af MX-5, som de havde med på udstillingen. Se billeder og interviewet her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!