fbpx

Mazda runder 900.000 enheder på MX-5

Efter 21 år, 10 måneder og en lang række frisør-jokes runder Mazda nu et salgstal på hele 900.000 enheder af den lille cabriolet med baghjulstræk

Mazda runder 900.000 enheder på MX-5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det skulle tage Mazda hele 21 år og 10 måneder at få solgt intet mindre end 900.000 eksemplare af den lille åbne cabriolet Mazda MX-5, også kaldet Miata.
Sidste eksemplar rullede over båndet i Hiroshima i Japan på fabrikken, hvor den første Miata i 1989 rullede ud og fik en masse ros for dens simple og meget underholdende køreoplevelse.

Programchefen på den nuværende MX-5, Nobuhiro Yamamoto udtaler:”Siden at Mazda startede på den originale MX-5, har bilen gået under to komplette redesigns og en lang serie af opgraderinger. Den store succes er skabt takket være den store opbakning fra de mange Mazda MX-5 fans verden over. Fremover vil jeg gøre hvad jeg kan for at bevare denne Mazda MX-5 ånd samtidig med at bilen skal nå ud til endnu flere købere, som den kan blive elsket lige så meget af”.

Pro-Street var i til Biler i Bella i 2010, hvor vi interviewede Nikolaj Sletten om deres meget bane-venlige version af MX-5, som de havde med på udstillingen. Se billeder og interviewet her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.