fbpx

Mazda CX-3: den frækkeste crossover til dato?

De bilglade Japanere fra Mazda har igen været produktive, hvilket har affødt en ny model med navnet CX-3

Sponseret indlæg

De bilglade Japanere fra Mazda har igen været produktive, hvilket har affødt en ny model med navnet CX-3. Det nye medlem af Mazda-familien er fra naturens hånd udstyret med gode gener. Det kommer blandt andet til udtryk med et prisbelønnet design, højt til loftet og køreegenskaber, der appellerer til fartglade mænd.

Mazda CX-3 hører til i klassen for kompakte crossovers, men tag ikke fejl af bilens størrelse. Med overraskende meget benplads på bagsædet og et stort baggagerum, er det ikke et problem for fire voksne at rette snuden mod Sydeuropa med pakkede kufferter.

Mazda CX-3 er den nye frække dreng i klassen, som ikke er bange for at underholde de andre.  Og underholdt kan du være sikker på at blive, når du trykker på speederen. Med 2.0 motoren under pedalen, kan du stikke af fra 0-100 km/t på blot 9 sekunder, hvilket er ganske hurtigt og ligeledes usædvanligt for biler i denne klasse.

Mazda CX-3: den frækkeste crossover til dato?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Avanceret teknologi i brugervenlig indpakning

Sideløbende med et prisbelønnet design og en kvik motor medfølger en hel del avanceret teknologi med det formål at øges sikkerheden i trafikken samtidig med, at du føler dig godt tilpas bag rattet.

I forhold til den øgede sikkerhed, kan du med ro i sindet bevæge dig gennem trafikken velvidende, at avancerede computere agerer hjælpende hånd, hvis opmærksomheden skulle svigte:

  • Rear Vehicle Monitoring (RVM)
  • Smart City Brake Support
  • Rear Cross Traffic Alert
  • Lane Departure Warning

Selvom systemerne har engelske navne, er det nemt at gennemskue deres funktioner. Kort sagt sørger de for, at du holder dig i det rigtige spor med et åbent øje på trafikken omkring dig. Uanset hvor dygtig en billist du er, kan uheld forårsages som følge af de andre trafikanter.

Ved siden af sikkerhedssystemerne, kan du glæde dig over et high end audiosystem fra BOSE, nøglefri betjening, en adaptiv fartpilot samt et infotainmentsystem, der agerer kabinens hjerne. Yderligere er CX-3 Optimum udstyret med et par Full LED-lygter, der holder vejen bedre oplyst end nogensinde.

Mazda CX-3: den frækkeste crossover til dato?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Mazda CX-3: den frækkeste crossover til dato?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Al denne teknologi er komplementeret af et interiørdesign, der afspejler bilens flotte ydre.

Prisen for en Mazda CX-3 starter ved 209.995 kroner.

[nggallery id=568]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.