fbpx

Mansory Stallone Ferrari F12 Berlinetta på udstillingen i Genéve

Mansory Stallone Ferrari F12 Berlinetta på udstillingen i Genéve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tyske Mansory´s viser, på deres stand, på udstillingen i Genéve, deres Stallone-tuningsprogram for den allerede sindsygt hurtige Ferrari F12 Berlinetta, der først lige for nyligt blev slået af Ferraris trone som den mest kraftfulde Ferrari nogensinde af hyperbilen Ferrari LaFerrari.

 

For at give F12 Berlinetta lidt ekstra ”schnell”, har Mansory presset et par ekstra hypper ud af den 6,2-liters V12-motor. Det er lykkedes Mansory at ekstrahere 775 hk og 725 Nm fra motoren, i forhold til standardbilens 740 hk og 690 Nm, ved at omprogrammere bilens ECU og montere et nyt udstødningssystem.

 

Udover at have hævet antallet af hestekræfter har Mansory også svunget staven over F12 Berlinettas udseende. Frontspoileren, der er blevet opdateret i stil med Mansorys Stallone-version af Ferrari 599 GTB, domineres af tre store luftindtag (om designet er vellykket, lader vi være op til den enkelte at afgøre). Dertil kommer sideskørter, diffuser og en diskret bagspoiler i kulfiber.

 

De specielt-designede fælge måler henholdsvis 21 og 22 tommer for og bag, og er henholdsvis beklædt med dæk størrelserne 255/30-R21 og 355/25-R22.

 

I kabinen finder man ikke mange andre farver end sort og rød, og alt er selvfølgelig i læder. Dertil kommer aluminiumspedaler, illumineret trim i dørtrinene og et virvar af kulfibertrim.

[nggallery id=571]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.