fbpx

Mandlig billist stoppet flere gange af samme betjent

Der er intet usædvanligt ved at blive stoppet af politiet hvis man kvajer sig i trafikken. Men ligefrem at blive stoppet af samme betjent to forskellige steder i verden, er højst mærkværdigt. Det lykkedes dog for denne mandlige billist.

Mandlig billist stoppet flere gange af samme betjent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som et led i vores artikel med en kvinde der skraber sin BMW fri for sne og rammer et nærlæggende hus, laver vi her en “fightback” artikel for at retfærdiggøre, at det ikke kun er kvinder der kvajer sig i trafikken. Denne mandlige billist er dog utroligt uheldig.

Den omtalte billist foretrækker at være anonym, men har fortalt til den engelske nyhedskanal Daily Mail at han har oplevet noget utroligt. Den uheldige chauffør valgte nemlig efter 12 år, at rejse væk fra England og bosætte sig på New Zealand, 12.000 miles væk. I England blev han stoppet af betjent Andy Flitton på den engelske motorvej A5 ved London. Da han senere ankom til New Zealand to år efter, blev han stoppet atter engang af ordensmagten. Det var samme betjent.

Andy Flitton havde nemlig valgt at sige sit job op i den engelske politienhed, for at få et lignede job på New Zealand efter at han havde gjort tjeneste i hele 26 år. I sit nye hjemland stoppede Andy en billist for at lave noget dumt, og det viste sig at være samme person, som han to år tidligere havde stoppet i England.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.