fbpx

Mærk suset ved en bilfestival

Det er efterhånden ikke længere kun mænd, som har stor interesse for biler. Det kvindelige køn har for alvor vundet frem som store bilentusiaster

… og inden for de senere år har kvindelige racerkørere også været med i Le Mans samt i nærheden af den største scene af dem alle, Formel 1. Men for os almindelige personer, som ikke er racerkørere, er der fortsat mange spændende muligheder for at opleve suset fra kraftfulde og flotte benzinslugere – bilfestivaller er svaret.

Saml hele familien
I Europa findes der mange bilfestivaller, og de er blevet et stort hit i flere lande. Her kan hele familien samles om dyre og flotte biler, god musik og en masse glade mennesker. Tyskland har et stort udvalg, men også Italien og Sverige kan prale med flotte arrangementer.

For de største bilentusiaster får deres festivalarmbånd, til eksempelvis den store engelske bilfestival Carfest, en lige så stor betydning som et festivalarmbånd til Roskilde Festival.

Carfest er skabt af den nye Top Gear-vært Chris Evans og afholdes over to omgange i England.

En i den nordlige del og en i den sydlige del af det bilglade land mod vest. Til Carfest samles biler af enhver stilart til en stor fejring af de fedeste køretøjer på vejene! Alt fra luksuriøse Ferrarier, amerikanske muskelbiler, gamle Formel 1-biler og tunerbiler kan opleves på nært hold

Bilfestivallerne indeholder ofte flotte shows, forskellige små racerløb, nye og moderne biler.

Derudover skal vi ej forglemme muligheden for at købe nogle af alle de mange skønheder på fire hjul. Du behøver dog ikke at have dybe lommer for at deltage, og der er ingen krav til, at der skal gøres handler. Overrask evt. dine venner eller familie med et festivalarmbånd til en af Europas bilfestivaller og få en hyggelig dag sammen.
Støtter en god sags tjeneste
Er du ikke den store bilelsker, er der alligevel mange gode grunde til, at du bør købe dig et festivalarmbånd og besøge en af de mange bilfestivaller.

De handler nemlig ikke kun om at brænde benzin og gummi af.

Ofte går alle indtægterne til en god sags tjeneste, som det blandt andet gør sig gældende med det danske Cool Car Race.

Her kan du enten tilmelde dig løbet, hvis du har lyst til dette eller vælge at sponsorere med et selvvalgt beløb, og så støtter du op om en god sag og får samtidig mulighed for at opleve suset fra røde Ferrarier, gule Lamborghinier og en masse andre unikke biler. Flere bilfestivaller giver dig tilmed mulighed for at komme ud at køre en tur på en lukket bane – en drengedrøm for mange.

[nggallery id=604]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.