Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Kør lovlig streetrace i København!

Så er det atter blevet tid til at hive de hurtige biler frem fra gemmerne, og komme ud og prøve dem af! Der er nemlig lagt op til endnu en dag med fuld fart på, når der afholdes lovlig streetrace i Greve – IDAG!

Kør lovlig streetrace i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

DU KAN LÆSE, SE VIDEO OG MASSER AF BILLEDER FRA DAGEN VED AT KLIKKE HER

Kom med til anden omgang af lovlig gaderace i Greve, arrangeret af Dragracing.dk. Det koster kun 200 kroner at deltage, og du tilmelder dig på dagen ved at møde op. Der vil være race i mange forskellige klasser, smukke piger i startområdet samt masser af god underholdning for publikum i form af race med en masse fede biler der kører race hele dagen!
Der køres allerede fra klokken 14, og hele vejen frem til klokken 20, på Vejleåvej i Greve. Der er tilladt at lave burnouts, så muligheden for afbrændt gummi i næsen er derved også en realitet.

[youtube]L3wJn6IXiDY[/youtube]

Dette er nok det bedste alternativ til ulovlig gaderace, så det er derfor super vigtigt at du kommer ud og støtter op om det, hvad end du er deltager eller sætter dig blandt publikum. Hvis du vil læse mere om det tidligere arrangement i sidste måned, så kan du se mere her. Informationerne for denne omgang race, er stort set det samme. Men for at være helt opdateret på seneste nyt, så kan du klikke ind her og læse mere.

Vi har uploadet billeder fra sidste måneds race, hvilket viser en stor opbakning til arrangementet. Der forventes endnu flere biler idag, så kom ud og få noget luft, og se på en masse fede biler, sammen med andre biltosser!
Fotos: Charlotte Kristensen @ Pro-Street.dk

[nggallery id=390]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.