fbpx

Lovlig streetrace i Greve: Race 2

Så blev andet løb afholdt i Greve under lovlige omstændigheder. Masser af publikum og deltagerer var mødt op, og solen gjorde det hele til en ganske udemærket dag

Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Allerede fra klokken 10 var der begyndt at være stemning i luften til, at dagen ville byde på en masse spændende biler, en masse hård race og spænding til det sidste. Andet race af tre i alt, blev afholdt i Greve lørdag den 25 juni – en dag hvor solen valgte at skinne igennem. Bilerne begyndte at komme ind, og publikum samlede sig.

Racet blev kørt på Vejleåvej, der denne dag var spærret af og omdannet til en gang lovlige streetrace. Distancen var som sidst på 201 meter, hvilket skulle klares på den hurtigst mulige tid af de mange deltagerer. Foran startfeltet var placeret to jernplader, så der kunne varmes dæk – og her blev der givet gas, dels for show, dels for performance i bilerne.

Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Kontra det første race, var der flere kørere denne gang. Det underbygger kun en større forventning, til næste race, hvor der derved forventes endnu flere. Derudover er det også bedre underholdning for publikum, så det ikke er de samme få biler der drøner afsted ned af langsiden igen og igen.

Under Dragracing.dk’s klasser, er bilerne delt op i 4 kategorier. Derudover er der fri træning fra 14-17, hvor der er mulighed for at køre mod lige den man ønsker. Fra klokken 17 starter så selve konkurrencen i de forskellige klasser, som lyder:

Klasse 1: Uden trykladning.
Klasse 2: Med trykladning. (turbo, kompressor og lattergas)
Klasse 3: Firehjulstræk
Klasse 4: Amerikanere/Opvisning

Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I løbet af dagen var et kamerahold forbi fra TV3. De var i gang med at lave et dokumentarprogram omkring Mikkel Kesslers søster, Linse Kessler. Linse er kendt for bestemt én (eller skulle man sige to) ting, hvilket i denne drengeverden hurtigt trak en del opmærksomhed. Senere på dagen var Linse ligeledes inde mellem bilerne, for at starte dem, ligesom de to starterpiger Amanda og Mille var.
Da der var pause under racet, havde Amanda og Mille fået arrangeret et mindre carwash af en bil. Her stillede pigerne op og begyndte at vaske bilen – og hinanden. Til stor underholdning for de mange personer af mandligt køn, og to meget unge drenge, som havde taget plads lige nede foran med deres mobiltelefoner parate.

Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Lovlig streetrace i Greve: Race 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Grundet noget oliespild på banen, skred tidsplanen en del for showet. Det resulterede i, at en del havde forladt eventet inden slutningen hvilket er rigtig ærgeligt. Efter at det var tørret op, fortsatte racet og sluttede derved lidt senere – 21:30.

For at komme ind, skulle man som altid slippe en flad 20 krone. Hvis man skulle deltage som køre, skulle der dog lægges 200 kroner for at være med. Disse penge går udelukkende til forsikring af banen og andet. Som noget nyt blev der trukket en heldigvinder, blandt de personer der havde købt et lod til sølle 10 kroner. Vinderen fik en tur i en af de hurtige biler, så her var der mulighed for at prøve farten på egen krop, som passager.

Nordic Turbo havde sponsoreret førstepræmien, der var en rullefelts måling. Andenpladsen var et gavekort til en pizza. Derudover får vinderne også en pokal for deltagelsen, og der bliver udtrukket fire tilfældige, som hver vinder 500 kroner. Måske små præmier, men noget der helt klart er med til at øge lysten til at deltage og derved støtte op omkring disse lovlige gaderace arrangementer.

Var du ikke med til dette race, gik du virkelig glip af noget. Men du kan nå det endnu – næste race, Street Cup 3, bliver afholdt samme sted i Greve, den 20 august 2011. Oprindeligt skulle det være afholdt på Aveøre Holme, men stedet er blevet ændret. Mere info omkring dette, når tiden nærmer sig.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Fuldstændig for sindsyg vild fed video. Jeg var der og kommer også d 20. aug for skal helt helt sikkert se det en sidste gang i år. Der er super fed stemning og man kan komme helt tæt på bilerne. Fed ide med sådan et løb

  2. for satan da niki!!!! det video indslag har du sku fået skruget godt sammen.
    og billederne er KANON.

    vi skal lige ha fjernet den kejle på billede 59 til næste gang , og tror nok at det er en glad branmand på billede 80.

    du styre niki……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.