Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Liqui Moly: Værkstedskalender 2021

Nu er den tyske kemi producent til bilbranchen, klar med deres værkstedskalender for 2021

Værkstedskalender for 2021 fra Liqui Moly

Den tyske kemi producent Liqui Moly, er igen i år klar med en fræk værkstedskalender med masser af letpåklædte damer og fede biler, lige til at hænge op på væggen.

Men i år har det ikke været helt det samme, på måden at kalenderen er produceret på. Og det skyldes naturligvis vores alle sammens velkendte Covid-19.

KLIK HER OG VIND KALENDEREN I VORES KONKURRENCE!

Ind i studiet

Normalt når Liqui Moly får produceret deres værkstedskalender, så foregår det forskellige steder rundt om i verden, og gerne ude i naturen ‘on location’, som det hedder. Men i år var det en anelse anderledes.

Grundet diverse forbud og forbud mod at forsamle sig, har Liqui Moly nemlig været nødsaget til at tage hele deres setup af damer og biler med ind i studiet, og få det hele produceret på den måde i stedet for. Og det er der så kommet denne nye kalender ud af.

Som altid er der to versioner af deres kalender. En version med frække damer, og en anden version med motorsportsrelaterede billeder, som måske passer lidt bedre ind på receptionen eller andre steder, hvor kunderne befinder sig.

Så fræk er den nye Pirelli kalender

I den nye værkstedskalender for 2021 har man derfor bragt alle de kendte feriesteder ind i studiet, og manipuleret lidt med det, for at skabe de nye resultater. Og ja, det er med vilje, at man godt kan se, at billederne ikke er optaget, på det helt rigtige sted. Men er det overhovedet dét, som fanger øjnene?

Bedøm selv, i galleriet herunder.

Køb din Liqui Moly 2021 kalender her

Hvis det har fanget din interesse i at købe et eksemplar af denne nye værkstedskalender fra Liqui Moly, så kan du erhverve et eksemplar lige her.

Kalendervarianten med motorsportsbilleder har vi dog ikke et købs-link til.

Levering udenfor Tyskland, kan dog være lidt dyrt, forklarer medie-ansvarlig Peter Szarafinski fra Liqui Moly til os.

GALLERI: 2021 Værkstedskalender fra Liqui Moly

 

pppsst.. Herunder kan du se en video fra en anden kalender producent. Disclaimer: Nøgenhed kan forekomme:

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.