fbpx

Lexus kommer med opdateret IS-F

Lexus er klar med en opdateret version, af den super fede Lexus IS-F.

Lexus kommer med opdateret IS-F, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Til det europæriske marked, har Lexus netop afsløret lidt detaljer om den kommende 2012 Lexus IS-F. Det er småting der er ændret på bilen, men en ny undervogn er der blevet plads til, som en af de største ændringer på bilen.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton får Lexus LF-A i gave!

Andre fjedre og optimerede støddæmpere bliver nogle af de ting der er at finde på bilen. Det skulle give den bedre køreegenskaber. Og frygt ikke at den bliver hårdere og mere u-komfortable, for Lexus lover nemlig at den er lige så komfortable som tidligere.

Under motorhjelmen vil der igen være en V8-motor. 5.0-liter lyder det på denne gang, og den laver 423 hestekræfter og hele 505 Nm! Det får bilen til at ramme 100 km/t på bare 4.8 sekunder, og topfarten sættes ind på 270 km/t – 20 km/t mere end dens rivaler, som BMW og Mercedes.

LÆS OGSÅ: Første fartbøde til Lexus LF-A

Prisen for den nye 2012 Lexus IS-F starter i Tyskland på 70.600 Euro. Dertil kan du som noget nyt, få 19-tommer BBS fælge med, og tofarvet lædersæder mod merpris. Prisen i Danmark, er på nuværende tidspunkt ukendt.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.