fbpx

Lesbisk Renault Twingo reklame var for fræk

Den sex-forrykte premierminister i Italien, Silvio Berlusconi mente at Renaults nye reklamefilm for Twingo var lidt for meget for de italienske tv-seere. Derfor blev denne reklamefilm bandlyst for TV.

Når Renault har været ved tegnebordet for at finde på nogle smarte reklamefilm for den nye Renault Twingo, har de tænkt lidt alternativt. I hvert fald lidt for alternativt til at det italienske “reklame-råd” der udvælger hvilke spots der må sendes. Ejeren af dette, er selveste premierminister Silvio Berlusconi.

I filmen ses den nye Renault Twingo “Miss Sixty” edition, der under en fest bliver kørt væk af en pige, der formentlig er veninde til ejeren af bilen. Den lyserøde Twingo køres væk, efter at den ene pige binder den anden for øjnene i en seng, hvor der er lagt op til en hed leg mellem de to piger.
Om reklamefilmen er for hed til dig må du selv bedømme, men den er tydeligvis for hed til det italienske folk hvis man spørger Berlusconi. Se den herunder.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Hvilken Swift bør du vælge?

 

Her er to andre reklamefilm om den nye Twingo af lidt anden kalibre.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.