Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Leasing eller køb af bil? Danskerne er skeptiske!

Peter leverer og installerer…….

Leasing eller køb af bil? Danskerne er skeptiske!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Danskerne fravælger at lease bilen
Langt de fleste danskere ønsker ikke at lease deres bil.

 

Mens rekordmange danskere købte bil i 2012, forholder de fleste sig derimod skeptiske til alternativet leasing. Faktisk fortæller hele 73 % i en ny undersøgelse, at de ikke ønsker at lease deres bil. Det er stigning på 22 % i forhold til samme undersøgelse i 2011.

 

Men hvordan finder man så den bedste løsning?

Ifølge salgschef for leasingselskabet Easyfleet, Peter Lorentzen, handler det i første omgang om at overveje de kørselsbehov, man har.

 

Leasing er lig leje, hvor man betaler for brugsretten til en bil. Derfor er det væsentligt, at leasingaftalen modsvarer det behov, du har. Det betyder blandt andet, at du betaler for et bestemt antal km, som naturligvis er afgørende for bilens driftsomkostninger og værditab.

 

Leasing er en god måde at have bil på, når man ønsker at kende sine omkostninger, udskifte sin bil jævnligt og slippe for overraskelser i form af store værkstedsregninger og et stort værditab, når bilen skal sælges. En tommelfingerregel er også, at jo dyrere en bil er, des mere fordelagtigt er det at lease den, fordi man slipper for de højere driftsomkostninger og det store værditab, siger Peter Lorentzen.

 

Mange vil stadig gerne eje bilen

Ifølge undersøgelsen skyldes en stor del af skepsissen blandt danskerne, at de gerne vil eje deres bil frem for at lease. Her giver 38 % af de adspurgte det manglende ejerskab som direkte årsag til at fravælge leasing.

 

Undersøgelsen er gennemført i samarbejde med analyseinstituttet YouGov.

 

Fakta om undersøgelsen

• Ønsker ikke at lease bilen 2012: 73 %
• Ønsker ikke at lease bilen 2011: 60 %
• Vil hellere eje bilen: 38 %

 

Hvad syntes du?

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.