fbpx

Le Mans 2010: Live opdateringer

For den rigtige racernørd er det selvfølgelig ikke nok kun at følge Le Mans i fjernsynet. Nej, her skal der også skaffes alle de ekstra informationer, der er værd at tage med i sådan et enestående og specielt løb som Le Mans.

Le Mans 2010: Live opdateringer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På den officielle Le Mans hjemmeside har folkene bag arrangementet været så venlige at offentliggøre en masse data omkring løbet, der bliver opdateret sekund for sekund. Her kan bl.a. ses hele den samlede stilling for hele feltet, hvilke kørere der sidder i bilen på nuværende tidspunkt, hvor hurtige omgange de kører og hvor lang tid de er efter den førende i løbet, der på nuværende tidspunkt er Peugeot 908 HDi med nr 2. For den rigtige racerfanatiker er disse data guld værd, og bringer hele Le Mans oplevelse op i en større enhed.

Som det ses på billedet ovenover ligger Tom Kristensen med nr 6 i hans Audi R15 TDI pt bagved fire Peugeot’er og en enkelt Audi. Audis tre R15 TDI biler kan i øvrigt også følges på live video på denne side.

Live opdateringen kan ses på følgende link: Klik her

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.