fbpx

Le Mans 2010: Følg Audi R15 live

På alle Le Mans biler – uanset om det er biler fra LMP1, LMP2, GT1 eller GT2-klassen – er der installeret op til flere kameraer der gør livet dejligt for os tv-seere rundt omkring i hele verdenen.

Vi kan på denne måde komme helt tæt på bilerne og opleve hvordan det er at være en professionel racerkører. Audis tre R15 TDI racerbiler – med nr 7, 8 og 9 – har ligesom alle andre fået installeret et kamera der peger med køreretningen så vi seere kan følge bilens færden på banen, som om vi sad i passagersædet.

Le Mans 2010: Følg Audi R15 live, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audis hjemmeside kan man gratis og live følge med i de tre bilers færden på den 13,65 kilometer lange Circuit de la Sarthe bane – så hvis du er en stor Audi-tilhænger og er til ren race uden afbrydelser kan der med fordel anbefales denne gratis service fra Audi.

Klik her for at benytte den gratis service fra Audi. Derudover kan der med fordel også følges med på denne liste, hvor stillingen ligeledes også opdateres live.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.