fbpx

Lamborghini LP 640 med 750 hestekræfter

Vanvittige priser og aggressiv styling fra JB Car Design, gør deres seneste tuningsbil til noget for sig. Baseret på en Lamborghini LP 640 går de amok med rå tuning og vild styling

Lamborghini LP 640 med 750 hestekræfter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

JB Car Design har udgivet nyt om deres tuningsprogram for Lamborghini LP 640’eren. Det indeholder et kulfiber stylingskit, som omhandler nye kofangere, en underlæbe under forkofangeren, ombyggede sideskørter og en meget aggressiv diffuser på bagenden. Ud over stylingskittet får bilen også en kulfiber hækvinge og store 20-tommer fælge.I kabinen kan kunderne bestille læder eller Alcantara indtræk, et sportsrat og et premium højtaler system.

Lamborghini LP 640 med 750 hestekræfter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Lamborghini LP 640 med 750 hestekræfter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Motormæssigt kan der for hele 28.500 Euro bestilles en opgradering til den store 6.5-liters V12 motor, som bliver tunet op til hele 750 vanvittige hestekræfter! Og for dem hvor dette er en tand for meget, kan der også fås et mindre kit der “kun” giver bilen 710 hestekræfter. Denne mindre pakke koster 19.500 Euro! Hvad der specifikt bliver lavet ved bilen siges dog ikke.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.