fbpx

Lamborghini Gallardo Balboni – Anderson Edition

Det tyske firma Anderson har offentlig givet billeder af deres projektbil, bygget på Lamborghini’s specielle Gallardo Balboni Edition. Bilen har ikke fået det vilde udvendig, men detaljer er der mange af – mon Valentino Balboni synes om bilen?

Da det er så svært at ændre på en i forvejen super perfekt bil som Lamborghini Gallardo er, har Anderson valgt at kigge mere efter at lave fede detaljer, end at ændre på udseendet markant.
De har formået at få 590 hestekræfter ud af motoren, modsat 550, som den har fra begyndelsen samt et højere moment. Derudover har de givet bilen et sæt 20-tommer fælge i 8.5×20 og 11.5×20 med sportsdæk i størrelsen 235/30-20 og 305/25-20. Et nyt udstødningssytem har også fundet sin plads på bilen, som giver den et vildere lydbillede når den køre – men hvis det ikke lige er hvad man ønsker, kan lydniveauet nedjusteres ved en trådløs kontroller i tre niveauer.
I kabinen er der kommet nye hvide sæder og kulfiber/læder dele, som er en fryd for øjet.

Anderson beskriver sig selv som at være en elite tuner, med base i den tyske by Düsseldorf. De bygger på luksusbiler og gør dem til enestående eksemplarer. Bilerne er ombygget i detaljer, og dem er der kredset for, da deres kunder er store kendte stjerner i både Tyskland og udlandet. Anderson tilbydder endda at hente bilen på dens nuværende lokation, og bringe den tilbage til samme sted efter endt job.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.