fbpx

Læreindens stjålet Honda blev pimpet og kom tilbage

I USA findes der mange vilde eksempler på ting, der nogle gange mest lyder af at være en rene historier. Og her er endnu en, der næsten er for god til at være sand, men sjov – det er den!

Læreindens stjålet Honda blev pimpet og kom tilbage, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For mere  end 3 år siden, fik Pogany, som er læreinde i Brooklyn USA, stjålet sin Honda Accord fra 1996. Hun gik til politiet og meldte det, men fik blot afvide at der ikke var meget at gøre med de mange biler der dagligt køre rundt på de amerikanske veje. Faktisk tog betjentene det så useriøst, at de grinede af hende.

Men under en tilfældig ransagning af et værksted, fandt politiet en fyr med en ombygget Honda Accord. Den blev konfiskeret, og trods at de havde gjort sig umage med at fjerne stelnummeret, lykkedes det politiet at spore bilens oprindelige ejer, da det viste sig at bilen var stjålet.

Den nye ejer var en stor bilenthusiast, som både havde givet bilen nye tonede ruder, lygter, sænkning, fælge og helt ny tunet motor, samt bygget den om fra automatgear til manuel.

Fik bilen tilbage
Da Pogany fik sin bil tilbage var hun målløs. I mellemtiden havde hun fået et barn, og havde faktisk glemt alt om sin Honda. Det var ikke til at genkende bilen med de nye opgraderinger, og hun blev bange over at den pludselig havde fået manuel gear, da hun ikke kan finde ud af det med koblingen. Men det skulle hun ikke frygte, for vennerne stod nærmest i kø for at give hende undervisning i, hvordan man skifter gear.

Pogany er nu igen ejer af sin Honda Accord, men den står pt. hos hendes forældre. Forældrene fortæller, at bilen giver så meget opmærksomhed i indkørslen pga. de nye opgraderinger, at bilen nu rent faktisk kan sælges. Bilen er tilmed blevet vuderet til at være mere værd nu, end den var førhen.
-‘Selv postmanden var oppe og ringe på døren, for at spørge til bilen’, fortæller de.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.