Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Kvinde skal selv betale for sin udbrændte BMW M5

I juni måned i år, gik vrede fans amok i en by i Canada hvor de blandt andet smadrede butikker og biler. En af bilerne var en BMW M5, og nu står ejeren til selv at skulle betale for skaderne.

Kvinde skal selv betale for sin udbrændte BMW M5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Husker du artiklen vi bragte i juni måned, med Jazmin Perez og hendes BMW M5 der gik op i flammer efter fans gik amok i byen? Hvis ikke, så kan du læse den lige her, og se de vanvittige videoer.
Kort fortalt, blev der spillet en kamp mellem holdene  Vancouver Canucks og Boston Bruins, hvorefter deres fans gik amok i gaderne i en by i Canada. Jazmin Perez var ude og shoppe i et lokalt shoppingcenter, da menneskemængden kom ned af gaden, og begyndte at samle sig rundt om bilen.

LÆS OGSÅ: Se BMW M5 gå op i flammer!

Jazmin fortæller til CBC News, at hun forsøgte at få hjælp fra andre, til at få sin bil væk fra hvor den holdt parkeret, men uden held. Da hun kom ud til sin bil igen, var folk gået amok på den og begyndt at smadre den. I videoerne på artiklen fra juni, kan man se hvordan hun forsøger at holde folk fra at smadre hendes bil, men uden held. Det er meget fustrerende at se på og fuldstændig med mangel på respekt for folks ejendele.
Siden optøjerne, er der ikke kommet afgørelser i nogle sager endnu, trods butiksejere og andre bilejere har fået stjålet og smadret for flere tusinde dollars.

[youtube]RYkZ3EPC6So[/youtube]

Men sagen om Jazmin og hendes BMW er ikke slut endnu, for hendes bil var nemlig leaset og det kommer til at koste hende mange penge. Det viser sig nemlig, at bilen kun var forsikret på en måde der gør, at en situation som denne, går de ikke ind og dækker for skaderne. Derfor ender hun nu op med at skulle betale flere tusinde dollars til leasing selvskabet, selvom både de og hendes forsikring udemærket kan se, at det ikke er hendes skyld overhovedet – men som de siger:”A contract is a contract”, og hendes navn står nederst på den.

Du kan se et interview med Jazmin Perez, hvor hun fortæller om episoden til CBC News.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.