Kvinde + BMW + Sne = Fail

Her er en billist, kvinde, i færd med at få sin BMW fri i den dybe sne. Det kan være svært når den har gravet sig ned på forhjulene – hvis man skulle tro hende. Se hvad der mere sker i klippet.

Kvinde + BMW + Sne = Fail, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Et sted i England har det tydeligvis sneet rigtig meget. Så meget at man sidder fast med sin bil. Det er der såment ikke noget nyt i.
I et nabolag har en kvinde tydeligvis problemer med at få sin bil til at komme fremad, eftersom den er kørt fast og har gravet sig ned. Kvinden forsøger ihærdigt at få bilen fri, ved at fjerne sne fra forhjulene.

Hvad hun tydeligvis ikke er klar over er, at bilen hverken er fir- eller forhjulstrukket. Det betyder klart nok, at hendes fjernelse af sneen fra forhjulene absolut intet hjælper. Om hun har været i gang længe med sine manøvre vides ikke, men det har åbenbart fanget en beboers opmærksomhed, da han griber til sin kameratelefon for at optage hændelsen.
Det viser sig i midlertid at være en rigtig god ide, da kvinden til sidst lader bilen stå i “Drive” mens hun skubber bagpå for at få den fri.

Om den tanke var smart i praksis, kan du selv få lov at se i klippet nede under.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!