fbpx

Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77

Aston Martins nye One-77 er næsten allerede udsolgt. Kun 22 eksemplarer mangler at finde en ejer. Trods det er Aston’s dyreste personbil indtil videre er efterspørgslen stor.

Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du skal have dig et eksemplar af denne bil, så skal du være hurtig. Aston Martin’s dyreste gadebil indtil videre, One-77, er næsten allerede udsolgt. Der er nemlig kun 22 eksemplarer tilbage ud af en begrænset produktion på 77,  af den specielle superbil. Mens bilen først begynder at blive bygget i starten af næste år, har de kommende ejere måtte lægge hvad der svarer til 200.000 pund i depositum for overhovedet at kunne bestille en.
Samtidig siges det, at der er blevet bestilt 10 biler fra samme kunde. Formentlig en person fra mellemøsten, der ønsker en bil i forskellig farve til hver uge. Dette er dog ikke blevet bekræftet officielt, men insider kilder har været ude og fortælle det.

Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye Aston Martin One-77 har et monster i motorrummet. En stor 7.3-liters V12 er placeret der, med omkring 700 hestekræfter. Derudover skulle den have en topfart på 355 km/t.
Bilerne bliver leveret en gang i sommeren 2011, og kun en meget begrænset udvalgt gruppe af personer, får lov at testkører et eksemplar af bilen allerede i næste måned.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.