Krokodilleskins belagt Bentley Continental GT

Hører du til den gruppe af folk, der først og fremmest har penge nok til at købe den ultrafede Bentley Continental GT, men stadig synes den virker lidt tam? Så er der råd for det nu her!

En smuttur til Rusland, landet der mest af alt er kendt for deres Lada når vi nu snakker om biler, kan gøre din dyrebare Bentley langt mere livagtigt.

En russisk tuner har valgt at gå i sporene på alverdens andre tunere, der dækker bilerne ind i vinyl i alverdens farver – men så alligevel ikke. Et lag venyl er for kedeligt for russerne. Her er de nemlig kommet op med noget langt vildere! Om ideen er sprunget ud af en flaske Vodka eller ej vides ikke, men gal er den ihvertfal. Den flotte Bentley Continental GT er nemlig blevet belagt med ægte lag afrikansk Buffalo skind, hvor syningerne er blevet som mønsteret i et krokodille skin.

Speciel ser den da ud!

Se videoen nedenfor for at se teaseren på vidunderet:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!