fbpx

Krokodilleskins belagt Bentley Continental GT

Hører du til den gruppe af folk, der først og fremmest har penge nok til at købe den ultrafede Bentley Continental GT, men stadig synes den virker lidt tam? Så er der råd for det nu her!

En smuttur til Rusland, landet der mest af alt er kendt for deres Lada når vi nu snakker om biler, kan gøre din dyrebare Bentley langt mere livagtigt.

Krokodilleskins belagt Bentley Continental GT, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En russisk tuner har valgt at gå i sporene på alverdens andre tunere, der dækker bilerne ind i vinyl i alverdens farver – men så alligevel ikke. Et lag venyl er for kedeligt for russerne. Her er de nemlig kommet op med noget langt vildere! Om ideen er sprunget ud af en flaske Vodka eller ej vides ikke, men gal er den ihvertfal. Den flotte Bentley Continental GT er nemlig blevet belagt med ægte lag afrikansk Buffalo skind, hvor syningerne er blevet som mønsteret i et krokodille skin.

Speciel ser den da ud!

Se videoen nedenfor for at se teaseren på vidunderet:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.