fbpx

Kom til unik forpremiere på Fast and Furious: Fast Five

Så er det nu at du skal slå til, hvis du vil med på en helt unik forpræmiere på den nye film i Fast and Furious serien, Fast Five. Det sker i samarbejde med Streetfire.dk, i anledningen af deres bilshow, Fast and Furious Carshow 2011.

I weekenden den 29 april – 1 maj, afholder Streetfire.dk deres store bilshow Fast & Furious Carshow 2011 i Fredericia Messecenter. Traditionen tro bliver det vildere og bedre år for år, og i år har de noget helt særligt at tilbyde. Streetfire.dk har fået en aftale om, at lave en helt unik forpræmiere på filmen Fast and Furious: Fast Five, og DU kan komme med!

Filmen har officiel premiere i USA fredag den 29. april, samme dag som dørerne åbnes til dette års udgave af Fast & Furious Carshow i Fredericia – så hvad var mere nærliggende end at lave en speciel forpremiere på filmen.
Filmen bliver vist i Kolding Bio i den store sal, hvor der er plads til 312 gæster. Da filmen SKAL vises i USA først – har Streetfire først fået lov til at vise den kl. 23.30 den 29. april.

LÆS OGSÅ:
Audi viser highlights fra 2014

To måder at få fat i billetterne på
Er du deltager/udstiller til Fast & Furious Carshow i Fredericia kan du købe 2 billetter ( pris kr. 100,- pr. stk ). Du  sender en mail til mikael@streetfire.dk hvor du skriver at du ønsker 1 eller 2 billetter til filmen – du vil så modtage en bekræftelse på mail, med bank kontonummer hvor du skal overføre pengene til. Billetterne bliver dog solgt til anden side, hvis modtagelsen af pengene ikke er sket senest 5 dage efter at du har modtaget bekræftelsesmailen. Billetterne udleveres ved din ankomst til Fast & Furious Carshow i Fredericia.

Når messen er lukket ned fredag aften kl. 20.00 kan de deltagere som har lyst, tage deres bil ud af hallerne. Der køres derfra i fællesskab mod Kolding bio i en lang kortege  og der vil være vagter på P-pladsen ved Kolding Bio, som passer på bilerne imens filmen ses.
Når filmen er slut køres der stille og roligt tilbage til Fredericia Messecenter, hvor bilerne kommer ind på plads igen, så de er klar lørdag når messen åbner igen.

LÆS OGSÅ:
Nyt dansk autoværn skal sluge trafikstøjen

Hvis du ikke er deltager / udstiller men godt vil have fat i en billet
Er du publikum til Fast & Furious Carshow i Fredericia, skal du købe din billet på Billetnet. Prisen er 200 kroner, som derudover giver adgang til messen fredag. Biograf billetten bliver udleveret i informationen, når du ankommer til messen i Fredericia Messecenter.
Køb billet til Fast & Furious Carshow + forpremiere til filmen Fast Five her.
Bemærk – du skal skrive 0 i standard og vælge incl. forpremiere.

Se mere om hele showet her.
Se billeder og video fra Fast and Furious Carshow 2010 her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.