Kom til motorsport midt i Århus Centrum

Scandinavian Drift inviterer i weekenden 22-23 april til drift midt i Århus Centrum.

Kom til motorsport midt i Århus Centrum, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som en del af dette års Danmarksmesterskab i drifting bydes der op til sidelæns kørsel i Århus Centrum i påsken, nærmere bestemt hos De Danske Fragtmænds arealer på Søren Frichs Vej 51. Den dobbelt danmarksmester, Rasmus Pedersen har meget at skulle forsvarer overfor sine konkurrenter i PRO klassen som i år er blevet meget større,  hvoraf flere kørere kommer med helt nye biler. Her er det ikke unormalt med over 500 hestekræfter, svejset spær på baghjulene, bur, 5 punkt seler og en kraftig negativ camper foran til der til sammen giver publikum et meget spændende race.

Der køres fredag den 22 april fra klokken 10:00 til 17:00 samt lørdag den 23 april fra 10:00 til 14:00 hvor finalen finder sted. Det koster 100 kr i entré for en enkelt dag, eller 150 kr for en weekendbillet. Børn under 12 år har gratis adgang som følge med en voksen. Der tages kun imod kontanter. Se mere på denne Facebook begivenhed!

[nggallery id=140]

Ønsker du selv at deltage er tilmeldingen åben for både PRO, PROam og Rookie klasserne på Scandinavian Drift.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
Kom til motorsport midt i Århus Centrum, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!