fbpx

Kom bag rattet i en Ferrari

Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt i sit liv drømt om at sidde bag rattet i en ægte fuldblods Ferrari? Jeg har ihvertfald, og nu har du også muligheden for det. Søndag den 29. august 2010 kan du blive Ferraripilot i en ægte rød Ferrari F355 GTB for et beløb der er til at betale.

Kom bag rattet i en Ferrari, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Billede af: Kenneth Nielsen, www.KM-Event.com

Priserne starter fra kun 1.000 kr som chaffør bag rattet i 10 minutter, eller kun 500 kr som passager i 8 minutter. Er dette ikke nok for dig kan du for 2.500 kr cruise ud af standvejen i hele 30 minutter. Lyder dette også attraktivt for dig er det med at skynde sig, for der er begrænset pladser og det foregår efter først-til-mølle princippet.

Hele begivenheden foregår omkring Århus, hvor mødestedet er klokken 11 ved McDonalds på Ravnsøvej 17, 8240 Risskov. For mere infomation, besøg Ferraripilot.dk eller book din tid allerede nu på Booking@Ferraripilot.dk.

Selvom bilen, en Ferrari F355 GTB, er 16 år gammel behøver den ikke at være kedelig. Bilen yder hele 381 hk fra den store 3,5 liters V8, og med en vægt på 1.444 kg giver det en 0-100 tid på kun 4,7 sekunder! Hele herligheden stopper ikke før nålen rammer 295 km/t.

Kom bag rattet i en Ferrari, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.