fbpx

Kør på racerbane i en DTM-racer for 1000 kr.

Hjemmesiden Track-Meet.dk, afholder kørsel på Padborg Park, lørdag den 10 juli, hvor du kan komme ud og køre på banen en hel dag med fuld bundgas!
Kør på racerbane i en DTM-racer for 1000 kr., Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Nu har du muligheden for at komme med til en hel dag med fuld bundgas. Det er lørdag d. 10 juli fra kl. 08.00 til 16.00 på Padborg Park. Der er “Open Pitlane”, så man kører altså bare ud på banen når man har lyst. Der er muligt at deltage med biler både med og uden nummerplader.  -Det er tilladt at have passagerer i bilen, køre på slicks osv.

 Prisen er kun 1000,- og det er inkl. frokost. Det er gratis for passagerer og en ekstra chauffør koster 250,- inkl. frokost.

Det er også muligt at leje en Mercedes-Benz DTM racer, hvis man ikke selv har en bil man vil bruge på banen. Læs mere på Track-Meet.dk. Skynd dig at blive tilmeldt og få en fed dag på en rigtig racerbane.

Læs mere på Track-Meet.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.