fbpx

Kør lovlig streetrace i København!

Så er det snart muligt endnu en gang, at få lov til at brænde en masse benzin af mod andre lige så fartglade billister på lovligvis. Dragracing.dk afholder nemlig tre lovlige streetrace arrangementer, og du kan komme med!

Kør lovlig streetrace i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gennem de seneste par år, er der blevet sat markant ind for det ulovlige gaderace i Københavns området fra myndighedernes side. Det har dog gjort, at endnu flere personer går med ind i kampen for at få en lovlig bane at køre på. Personerne bag Dragracing.dk har formået de sidste par år, at få lavet en række streetrace arrangementer på helt lovlig vis. Nu er det atter engang tid til at drøne derud af, og du kan være med!

Streetrace Cup 2011 køres over tre gange. Første løb afholdes allerede lørdag den 21 maj 2011, på Vejleåvej i Greve. Her vil der være gjort klar til alle deltagerne, med tidstagning, pokaler mm. For bare 200 kroner kan du deltage med din egen bil, og dyste mod alle de andre. Det kræver blot en styrthjelm og at du har registreringsbeviset med. Og du behøver ikke have en hårdtpumpet amerikanerbil for at kunne være med, der køres nemlig i fire klasser.

Kør lovlig streetrace i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Kør lovlig streetrace i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ud over løbet i Greve den 21 maj, afholdes der et ekstra løb samme sted igen måneden efter, nemlig lørdag den 25 juni 2011. Sidste race afholdes på Avedøre Holme, lørdag den 20 august 2011. Derved er der rig mulighed for at komme ud og give gas. Og regner det om lørdagen, har Dragracing.dk fået lov at holde arrangementet allerede igen dagen efter, altså om søndagen på samme steder. Vil du deltage med din bil, tilmelder du dig på dagen. Spørgsmål og andet stilles til arrangørerne bag, Jan Kisling og Brian Petersen.

Kør lovlig streetrace i København!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fra det tidligere arrangement vi var til, som foregik på Avedøre Holme, var der rig mulighed for en masse underholdning blandt de mange biler som havde valgt at deltage. Her var alt fra ældre amerikanerbiler til hårde Nissan Skylines, til en rimelig kendt Fiat Uno Turbo der efterhånden laver nogle ret vilde tider. Så det er klart et besøg værd hvad end du vil deltage, eller bare kigge på!

Læs meget mere om arrangementet på Dragracing.dk, og se vores artikel fra det tidligere arrangement, her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.