Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Kør ægte BMW 1-Serie med din Nokia mobiltelefon

Hvis du skal prøve noget rigtig sjovt, så gør du som disse to asiatiske fyre. Du bygger et fjernstyret udstyr, putter det ind i din BMW 1-Serie og så kører du ellers bare derud af. Se det skøre påfund i denne video!

Kør ægte BMW 1-Serie med din Nokia mobiltelefon, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

To unge mænd har slået sig sammen med Nokia Asien, og har formået at få en BMW 1-Serie til at blive fjernstyret. Den er derved blevet en af de største fjernstyret biler i verden, og det hele bliver styret fra en Nokia C7 Symbian Smartphone.

Det tog An Jiaxuan og hans unavngivet ven 20 dage at kode dette nye software. Derefter blev en række tests udført for at sikre at det virkede som det skulle, før bilen blev sluppet løs. Det ser relativt let ud at styre bilen, da rattet er på telefonen, og bilen blot styres ved at dreje på dette elektroniske rat. Derudover er der funktioner til at få bilen til at acelererer og bremse.

Nokia lover at der ikke er blevet brugt speciel-effects eller andre tricks til denne video, og de to fyre er mere end skøre – De vil styre et fly som det næste projekt!

Se video herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.