Kør ægte BMW 1-Serie med din Nokia mobiltelefon

Hvis du skal prøve noget rigtig sjovt, så gør du som disse to asiatiske fyre. Du bygger et fjernstyret udstyr, putter det ind i din BMW 1-Serie og så kører du ellers bare derud af. Se det skøre påfund i denne video!

Kør ægte BMW 1-Serie med din Nokia mobiltelefon, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

To unge mænd har slået sig sammen med Nokia Asien, og har formået at få en BMW 1-Serie til at blive fjernstyret. Den er derved blevet en af de største fjernstyret biler i verden, og det hele bliver styret fra en Nokia C7 Symbian Smartphone.

Det tog An Jiaxuan og hans unavngivet ven 20 dage at kode dette nye software. Derefter blev en række tests udført for at sikre at det virkede som det skulle, før bilen blev sluppet løs. Det ser relativt let ud at styre bilen, da rattet er på telefonen, og bilen blot styres ved at dreje på dette elektroniske rat. Derudover er der funktioner til at få bilen til at acelererer og bremse.

Nokia lover at der ikke er blevet brugt speciel-effects eller andre tricks til denne video, og de to fyre er mere end skøre – De vil styre et fly som det næste projekt!

Se video herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!