Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Koed Træf 2010

Til det årlige BMW træf hos KOED

Første weekend i maj hvert år afholder Koed deres årlige træf for BMW fanatikere. Vi tænkte på Pro-Street at vi ville prøve at aflægge dette træf et besøg i år for første gang. Det kan ikke komme som nogen overraskelse at der var BMW’er i lange baner.

De var mødt talstærkt op fra det meste af Danmark, i gamle til nye modeller, et meget bredt udvalg med næsten 30 år imellem de forskellige modeller.

Kendetegnet for disse BMW-fans’ biler er meget genkendelige. De bygger deres biler til at have et meget stilrent udseende, for at holde den såkaldte “tysker-stil”. Så her er der ikke store spoilere og plastik kofangere over det hele. De holder sig generalt til det mere “clean look” med meget brede fælge, samt masser af fælgkant og en undervogn der er sænket tilpas. Og så nusser de for detaljerne.

Denne dag må siges at være godt besøgt trods vejret, der ikke var med os. Da vi kørte mod Djursland så det mørkt ud, dog blev det kun til småregn. Desværre afholdte det mange i at komme forbi i deres cabrioleter, selv om det lidt over middag klarede op og solen kom frem. Det fik det hele til at minde lidt om sommervejr.

Ting der går igen fra træf til træf man kommer til, er at der næsten altid er sat en pølsevogn op. Og selvfølgelig var der også det her, med en gratis pølse og øl/sodavand kunne man gå rundt og nyde synet af alle de flotte BMW’er eller se på, når de fik deres bil målt på rullefæltet, som Natmekanikeren havde stillet op denne dag. Han kunne tilbyde at rulle ens bil for sølle 100 kr. Dette blev brugt flittigt, der var kø fra vi kom til vi kørte.

Dette må siges at være besøget værd! Og ikke sidste gang vi vender forbi Koed.

Fakta:
Event: Koed træf 2010
Hjemmeside: www.Koed.dk
Lokation: Koed A/S, Nyhåbsvej 16-18 Djursland, 8560 Kolind.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Heya, Godt at se at i var forbi 😉

    Tænkte på om billedet af den røde E30’er, på rullefeltet, på sidste side i galleriet kunne sendes til mig??
    Det er nemlig min bil, og ser ud til det er samme billede der er i VMAX 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.