Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Køb Veilside udstyr i Danmark

Så er det blevet muligt at købe udstyr fra Veilside, i form af skørtesæt, hækspoilere og andet grejl. Jocks Bilimport står bag importen, og hvis du bestiller inden februar 2011 får du 10% rabat!

Køb Veilside udstyr i Danmark, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du kender måske Jocks Bilimport for deres store driftteam her i Danmark, eller du så dem måske for første gang til vores 5 års fødselsdag i Kirstinehøj på Amager. Nu har Jocks Bilimport.dk som den eneste JDM importør købt forhandlingen af Veilside i Norden. Der findes ikke ret mange forhandlere af Veilside’s produkter udenfor Japan, men Jocks Bilimport.dk gør det nu muligt at få disse ekstremt anerkendt bodykits og tuningsprodukter nemme at få og til langt bedre priser. Veilside er blandt andet kendt for sin store leverance af dele til filmene i Fast and the Furious serien.

Det store problem med bodykits har altid været den dyre fragt som bliver pålagt kits’ene når de skal shippes fra Japan til Danmark, hvilket betød at Jocks Bilimport også har indgået nogle store fragt aftaler for at kunne opnå en lav fragt pris på shipping af bodykits fra Japan til Danmark.

Jocks Bilimport.dk er i fuld gang med at få opbygget en ny webshop ), hvor disse produkter kan bestilles. Shoppen burde være online i løbet af uge 52 og den vil løbende bliver opdateret.
Idag, er VeilSide’s præsicion og detajler stadig overlegen indenfor tunings & custom branchen og de vil til enhver tid leverer et produkt som lever op til deres høje kvalitetskrav.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.