Køb Veilside udstyr i Danmark

Så er det blevet muligt at købe udstyr fra Veilside, i form af skørtesæt, hækspoilere og andet grejl. Jocks Bilimport står bag importen, og hvis du bestiller inden februar 2011 får du 10% rabat!

Køb Veilside udstyr i Danmark, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du kender måske Jocks Bilimport for deres store driftteam her i Danmark, eller du så dem måske for første gang til vores 5 års fødselsdag i Kirstinehøj på Amager. Nu har Jocks Bilimport.dk som den eneste JDM importør købt forhandlingen af Veilside i Norden. Der findes ikke ret mange forhandlere af Veilside’s produkter udenfor Japan, men Jocks Bilimport.dk gør det nu muligt at få disse ekstremt anerkendt bodykits og tuningsprodukter nemme at få og til langt bedre priser. Veilside er blandt andet kendt for sin store leverance af dele til filmene i Fast and the Furious serien.

Det store problem med bodykits har altid været den dyre fragt som bliver pålagt kits’ene når de skal shippes fra Japan til Danmark, hvilket betød at Jocks Bilimport også har indgået nogle store fragt aftaler for at kunne opnå en lav fragt pris på shipping af bodykits fra Japan til Danmark.

Jocks Bilimport.dk er i fuld gang med at få opbygget en ny webshop ), hvor disse produkter kan bestilles. Shoppen burde være online i løbet af uge 52 og den vil løbende bliver opdateret.
Idag, er VeilSide’s præsicion og detajler stadig overlegen indenfor tunings & custom branchen og de vil til enhver tid leverer et produkt som lever op til deres høje kvalitetskrav.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!