fbpx

Køb hus i Malibu og få en Ferrari F40 med!

Yep, du læste rigtigt! Hvis du har 4.4 millioner dollars og søger et nyt sted at bo, bør du vælge Malibu i USA som din nye hjemby. Her render der nemlig en husejer rundt og gør så meget for salget af sit hus, at han smider sin Ferrari F40 med i købet!

En Ferrari F40 magen til denne kan blive din, hvis du vel at mærke vælger at købe en luksusvilla i Malibu, USA

På trods af prisen får du næsten 6.000 kvadratmeter at boltre dig på, din helt egen udsigt til havet, filmstjerner som naboer, et 50 millioner kroners hus på nabogrunden, pool, spa og meget mere. Boligen er indrettet med fem soveværelser, fem badeværelser og nok plads til at parkere 13 biler, hvoraf en af dem, efter du har underskrevet papirene, vil være en Ferrari F40. Bilen er i USA blevet vuderet til at være 750.000 dollars værd og dette eksemplar har gået under 800 miles. For at bringe lidt historie på banen, så var F40 den første produceret gadebil, som kunne køre lidt over 300 km/t.

For at sikre sig dette herlige tilbud, så skal huset købes inden den 30 juni 2010. Så på med træskoene og skynd dig ned til din bank!

Se billeder af huset og meget mere, her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.