fbpx

Kia går all-in med ny reklamefilm for deres nye Picanto

Danmarks premieren var i sidste måned, og den nye Kia Picanto er gået hen og blevet endnu større. Dog er den ikke større, end at den kan være på en fingernegl.  Se den nye reklamefilm for Kia Picanto lige her.

Kia går all-in med ny reklamefilm for deres nye Picanto, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med mere akselafstand end sin forgænger, er Kia Picanto gået hen og blevet endnu større. Derudover er den blevet længere i det hele, hvilket gør at den nu kan fås som både 3- og 5-dørs. Nyt design og ny konstruktion skal gøre bilen attraktiv i bilernes A-segment, og den fås for bare 89.999 kroner. Den nye Picanto er blevet hele 3.6 meter lang, og fra at være sød og venlig er den nu blevet moden og flot hvis man spørger Kia selv. Men det nye design må vi dog indrømme, er ret cool for en bil i det segment.

 I Kia’s nye reklamefilm for bilen, er der gået kreativitet i designstudiet. Her har yderst kreative personer, udviklet den nye reklamefilm, med et tema der kører på negle. Meget unikt fundet på, og meget svært at forklare hvad det egentlig går ud på. Så du må hellere bare klikke Play herunder:

Selvom Picanto er en model i det mindste segment, har KIA tænkt stort hvad angår design, tekniske features, sikkerhed, rummelighed og køreegenskaber. Samtidig er Picanto’en brændstoføkonomisk, og kører op til 24,4 km/l med laveste ejerafgift. Den har 5 regulære siddepladser som standard og mulighed for at trække op til 700 kg. Den er fuldt udstyret med det mest omfattende sikkerhedsudstyr; ESC, BAS, HAC, VSM, ESS og mindst 6 airbags (Exclusive og Active med knæairbag som den 7. airbag).

Kia går all-in med ny reklamefilm for deres nye Picanto, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lanceringsmodellen med 1.0 benzin motor fås i fire udstyrsvarianter startende med indstigningsmodellen ”Motion” til kr. 89.999,- eksklusiv leveringsomkostninger og farvetillæg. Den nye KIA Picanto fås i yderligere 3 udstyrsvarianter: ”Motion Plus” (kr. 96.999,-), ”Active” (kr. 109.999,-) og ”Exclusive” (129.999,-). Selvfølgelig har den nye KIA Picanto 7 års fabriksgaranti eller 150.000 km (fri kilometer de første 3 år), 12 års garanti mod gennemtæring og serviceinterval for hver 15.000 km, eller 12 måneder – hvad der måtte komme først.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.