Ken Block præsenterer Monster 2011 WRC Fiesta, planer og babes

Ken Block lover at give den gas igen i 2011. Han har meget at leve op til, men med et fyldt program for 2011 lover det godt. Se hans planer for 2011 i denne artikel.

, Ken Block præsenterer Monster 2011 WRC Fiesta, planer og babes, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Ken Block har netop smidt en video på nettet hvor han præsentere hans WRC Ford Fiesta. kalender for 2011 og tre monster babes.

Ud over 9 WRC løb rundt om i hele verden kan du også opleve Ken Block til Gymkhana i Los Angeles, Australia og Østrig. Goodwood festival og speed i UK, Weston festival of transport i IRL og Monza rally show i Italien. Hertil kommer en masse mindre event som Motorcross løb, Summer X Games, Gymkhana Four og Gymkhana Grid.

Til sidst afsløre Ken Block at der arbejdes på tre hemmelige projekter som vil blive afsløret hen over året. Pro-Street.dk skal nok følge op på dette.

Vi glæder os til endnu et godt år med Ken Blocks vanvittige drift videoer. Indtil da kan i nyde videoen neden for, der fortælle lidt om kalenderen 2011.

 

Se Ken Block skyde hans Ford af her.

UPDATE d. 10. februar 2011:

, Ken Block præsenterer Monster 2011 WRC Fiesta, planer og babes, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Ken Block har nu smidt en video på nettet hvor du kan se hans WRC Ford Fiesta 2011 bliver smidt rundt på en bane i Sverige. Se den nedenfor.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111