fbpx

Ken Block igang med Gymkhana four

Ken Block er endelig i gang med produktionen af den nyeste Gymkhana video. Et projekt der vil blive endnu mere anerkendt end de tre forrige Gymkhana videoer. Du kan læse mere om Ken Blocks forberedelser her.

Ken Block igang med Gymkhana four, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du kan forvente at præcision, hastighed og dæk røg, som Ken Block er blevet kendt for og nu bliver taget til et helt nyt niveau med hans seneste projekt, der kan forventes at blive frigivet i slutningen af ​​sommeren 2011. Ud over at arbejde på den seneste Gymkhana video, deltager Ken Block også i Octane Academy, som du kan læse mere om her.

Den bil, som Ken Block anvender til dette projekt er en helt ny racerbil. En modificeret 2011 Ford Fiesta og bilen (med kodenavnet H.F.H.V) foretog sin første debut for offentligheden sidste lørdag ved Gymkhana World Tour event på Dodger Stadium i Los Angeles, Californien. Den vil blive brugt igen senere denne uge, da Ken Block konkurrerer i X Games 17 i to separate rally begivenheder, Rally Car Racing og rallycross.

Ken Block igang med Gymkhana four, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

“Jeg er utrolig forbløffet over hvor Gymkhana fire er på vej hen,” udtaler Ken Block. “Jeg gjorde det i en helt ny racerbil, som vi lige er blevet færdig med at bygge og det er blevet en helt vild maskine. Plus konceptet for det næste kapitel er på et helt nyt niveau. De steder vi besøgte og handling vi dokumenteret er helt vildt. Fans vil være mildest talt forbløffet, når de ser de færdige klip. Jeg kan sige med fuld tillid til, at Gymkhana fire vil være bedre end Gymkhana tre. Og det siger en masse, fordi jeg troede, at jeg aldrig ville være i stand til at overgå GYM3.”

Bilen der bliver anvendet til Gymkhana fire, som er navngivet H.F.H.V (Hybrid Funktion Hoon Vehicle), er en 100% ny bil for Ken Block. Det at den indeholder ordet hybrid i sit navn er ud fra at det er et multi-disciplin køretøj. Med hurtige ændringer, kan den sættes op til tre markant forskellige køreprogrammer så den kan udføre: Gymkhana, racing i Rallycross og racing i USA Rally America serien. Visuelt vil fans kunne se hvilken opsætning bilen er baseret på via hjulene, farver og stilarter. De farve-kodninger du kan opleve er: hvid til Gymkhana, grøn for rallycross og sort for Rally Amerika. Ud over de visuelle referencer har H.F.H.V. også gennemgået mindre synlige, interne ændringer mellem opsætninger, såsom radiator flytter mellem foran og bag i bilen afhængig af kølings behovene i den tilstand den er i, samt hver tilstand har sit eget individuelle affjedring opsætninger, motor-programmer, turbos, begrænsere og meget mere. Du kan i videoen nedenfor set de tre forskellige muligheder Ken Block har.

[youtube]paoPcFvsbrA&feature[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.