fbpx

Kan Starmark fjerne alle beviser?

Når du køber brugt bil hos Starmark, kan du være sikker på, at den næsten står som ny

 

Pressemeddelelse – Sponseret indlæg

Kendt politiefterforsker på bar bund i spektakulært Starmark eksperiment

Når du køber brugt bil hos Starmark, kan du være sikker på at den næsten står som ny. Alle brugte biler gennemgås fra top til bund, i en 60 punkters proces så næsten alle spor fra bilens historie er forsvundet.

For at bevise sin grundighed, har Starmark derfor fået produceret en reklamevideo, hvor Jørn Moos skal se om han kan finde spor efter bilernes historier. Jørn var blandt andet tidligere efterforsker hos Politiet, og er kendt for at opklare sagen om Blekingegadebanden. I videoen kan du se, om han kan finde ud af hvad der er foregået i de tre biler, som henholdsvis har haft en rockkoncert foregående, sex og rejepilleri.

 

Hvad der er sket, er ikke sket

Under mottoet ‘Uanset hvad der er sket, er det ikke sket’ hævder Starmark at du ikke behøver være bekymret når du køber brugt bil hos dem. Deres 60-punkts program for rensning, klargøring og rengøring bør angiveligt være nok til at slette alle spor fra bilens historie. Og for at bevise det, fik de produceret den ovenstående video.

The Sex, Prawns and Rock’n’Roll Test

I den første bil fungerede kabinen som øvelokale for et heavyrockband, der storsvedende og i bar overkrop headbangede sig igennem et helt sæt af rocknumre. I den anden bil dyrkede et ungt og adræt par sex. Og i den tredje og sidste bil gik det noget mere stille for sig – men ikke mindre opsigtsvækkende. Her sad to rejepillere med rejer op til midt på livet og pillede rejer det bedste, de havde lært.

Klargøringen

Derefter gennemførte 4 af Starmarks klargøringseksperter det sædvanlige 60-punkts klargøringsprogram på hver bil. Da de var færdige, tilkaldte de den erfarne CSI-ekspert, Jørn Moos, der har arbejdet som politiefterforsker i 37 år.

“Der vil altid være spor”

Efter en lang karriere som politiefterforsker er Jørn Moos nok en af landets mest erfarne eksperter i at finde spor på et gerningssted.

”Der vil altid være spor”, udtaler efterforskeren. Jørn Moos var hovedmanden bag opklaringen af sagen om Blekingegadebanden – Danmarks første terroristsag, hvor en politibetjent blev skudt. Det var bl.a. spor i en forulykket bil, der medførte et gennembrud i opklaringen.

Efterforskningen

Jørn Moos blev bedt om at finde ud af, om Starmark virkelig kunne slette alle spor efter hvad der var sket. Politiefterforskeren finkæmmede bilerne og benyttede sig af alle de tekniske efterforskningsmetoder, der normalt er til rådighed – mikroskopering, UV-lys, fingeraftryk og mange andre teknikker. Plus de skærpede sanser, en lang karriere som kriminalefterforsker har forfinet og udviklet.

“Kan du fortælle os, hvad der er sket?”

Da undersøgelserne var overstået, måtte Jørn Moos meddele, at det var umuligt for ham at sige, hvad der var foregået i bilerne. ”Hvis Blekingegade-banden havde afleveret deres biler hos Starmark, så havde det været uendeligt svært”, slutter politi-efterforskeren. Og deres spor var betydeligt svagere end testens sex, rejer og rock’n’roll. Så påstanden “uanset hvad der er sket, er det ikke sket”, er sand. I hvert fald for biler fra Starmark.

Dokumentation

Den Oscar-vindende instruktør Laurits Munch-Petersen stod for dokumentationen og filmatiseringen af “Starmark: The Sex, Prawns and Rock’n’Roll Test”.

[nggallery id=630]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.