Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her

Du har måske set deres biler køre sidelæns til bilshows i fuld fart for at skaffe points under drifting. Men hvem står bag Jocks Bilimport‘s Drift Team? Find svaret her

Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det hele startede med at Jacob Hansen kontaktede ejeren af Jocks Bilimport.dk Kim Sømod med henblik på at sælge Jacob’s S13 drift bil. I samme omgang spurgte Jacob om det kunne have interesse for Jocks Billimport.dk at sponsorer ham.
Man kan sige at det var på det rette tidspunkt Jacob spurgte på, da Jocks Bilimport.dk søgte en ny måde at markedsføre virksomheden på og gerne en omkostningseffektiv måde, som ville stadfæste virksomheden som en seriøs virksomhed der leverede biler af høj kvalitet samt reserve / tuningsdele til konkurrence dygtige priser.

Efter nogle samtaler frem og tilbage besluttede Kim Sømod at bruge den meget specielle Kazama Nissan Silvia S15, som Kim Sømod havde indkøbt i Japan da han besøgte Kazama san. Efter nogle uger blev bilen sendt til Jacob og opbygningen af bilen til pro drift begyndte.
Det tog ikke lang tid for Kim Sømod at se at driften var vejen frem i Danmark rent markedsføringsmæssigt og Jacob blev derfor spurgt om han ikke ville samle 4 kører som ville komme til at udgøre Jocks Drift Team.

Sådan så den hvide Nissan Silvia S15 ud før og efter ombygningen
Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Drømmen var at få 4 identiske biler for at opnå den maksimale markedsføringseffekt, hvilket lykkedes efter et lille stykke tid. Teamet kom til at bestå udover Jacob, af Peter Møller, Mikkel Worholm & Rasmus Johansen.

I dag er målet at få sponsorer til at hjælpe teamet med at komme uden for Danmarks grænser og deltage i events. Jocks S15 pro drift bil har allerede deltaget i et internationalt event i Polen, og i 2011 skulle de gerne have flere fra teamet med udenlands.

Kørerne
Navn : Jacob Hansen Aka. Vagn!
Prodrifter
Alder: 30 år
Bil: Jocks S15 pro drift bil.
Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Baggrund for drifting:
Jacob startede med at dyrke motorsport i en meget ung alder med karting, derefter motorcross, circuit racing og nu drifting på højt niveau. Jacob har dyrket drifting i ca. 3½ år og er på nuværende tidspunkt blandt top 3 i den danske drift serie Scandinavian Drift.

Navn: Peter Møller aka Pedenleden.
Prodrifter
Alder: 30+
Bil: Toyota Corolla AE86
Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Baggrund for drifting:
Peter har dyrket forskellige former indenfor motorsport,  hovedsageligt motorcross. Peter startede med at drifte i en Toyota Corolla AE86. Peter er på meget kort tid kommet langt og er bestemt en af de prodriftere man skal holde øje med.
Peter ligger pt. i top 16 i pro drift klassen.

Navn: Mikkel Worholm aka Mini Mikkel.
Prodrifter
Alder:24
Bil: Toyota Corolla AE86 Turbo.

Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Baggrund for drifting:
Første gang Mikkel så drifting blev han forelsket med det samme i sporten. Og kort tid efter anskaffede han sig en Toyota Corolla AE86, som blev ombygget til drifting. Mikkel kører i dag i en Toyota Corolla AE86 Turbo. Mikkel vil i 2011 rykke op i proklassen pga. det store fremskridt han har gjort i 2010.

Navn: Rasmus Johansen aka SNIPER
Pro am.
Alder: 27
Bil: Nissan Siliva S15
Jocks Bilimport Drift Team, hvem er de? Mød dem her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Baggrund for drifting:
Rasmus har altid haft en interesse for motorsport og har dyrket quatermile konkurrencer i et stykke tid, indtil han så drifting. Det tog ikke lang tid før Rasmus anskaffede sig en Nissan Silvia S15, som blev ombygget til driftbil.
Rasmus er pt. placeret i top 16 i pro am klassen.

Se meget mere om Jocks Bilimport Drift Team her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Super artikel, og så fedt med et drifting team, giv den gas drenge.

    Og Peter Møllers alder 30+ Det er god gas 🙂

    Mvh. Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.