fbpx

JBL Raceday #2

Striben Esbjerg afholdt igen race på havnen i Esbjerg

 

JBL Raceday #2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lørdag d. 28.07.2012 startede lidt trist og grå med et par små byger, men omkring kl. 15:00, lige da ræset skulle til at gå i gang, begyndte solen at kigge frem, og det endte da også med at være, en lidt blæsende dag, men en dag med masser af solskin.
Denne dag var der omkring 10.000 besøgende, og dagen blev brugt fra Striben Esbjergs side til at teste nye og forskellige ting, som for eksempel tidtagning og plader til dæk opvarmning.

 

Dagen forløb uden store problemer og der var glade og smilende mennesker over alt. Pigerne gav den som sædvanlig max gas og øl boderne havde da også travlt hele dagen.
Striben Esbjerg havde fået fint besøg af Thomas Skov (praktikanten), som var ude og filme til sit nye program ”Thomas Skovs bilprogram”, sammen med sin gode og højtråbende ven Jonas Schmidt (Dolph).

 

De fik sig en snak med mange forskellige mennesker, heriblandt to pro drift kører (Kenn Egtved fra House Of Ink og Niels Becker fra Team Falken ProAuto Drift) som var nede og vise publikum, hvordan man laver røg og sorte streger, hele vejen ned af de 201 meter som banen var.

 

Thomas og Jonas fik også selv lov til selv at prøve kræfter i to biler ned at banen, og de lignede et par gutter der godt kunne lide det.
Pernille Marie Henriksen (bestyrelsesmedlem hos Striben Esbjerg) udtaler sig at: Hele Stribe Esbjerg er meget glade for alt den opbakning der har været, og at hele crew’et gerne vil takke alle for den positive tilgang der har været til arrangementet.

 

[nggallery id=706]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.