Japsertræf i Ballerup

Til Japsertræf i Ballerup

Søndag den 23 lagde Ballerup jord til et lille japaner træf, ved rådhuset og den velkendte pølsemand, Bjarnes Pølser. Omtrent 50 biler mødte op om dette træf, som var det første fra disse arrangører.

Japsertræf i Ballerup, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som det normalvis sker, var det ikke kun japanske biler der mødte op. En hvid Ford Focus RS var også forbi samt et par tyskere, der i blandt en VW Golf III VR6 med ca. 500 hestekræfter. En pølse eller to røj ned i de deltagende personers maver, og vejret holdt sig tørt, trods det var overskyet og så ud til at blive dårligt.

Japsertræf i Ballerup, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Formålet med træffet var, at samle en masse mennesker som enten har, eller godt kan lide japaner biler. Da det var første gang fra arrangørene bag, var dette bare en prøve for at se hvor meget opbakning træffet fik. Og det blev en succes trods det var en debut og vejret ikke var det bedste, så arrangøren Steffen har besluttet på baggrund af dette, at lave et træf en gang om måneden og ud over det vil han og Kim fra Jocksbilimport.dk forsøge at lave et størrer træf senere på året med DJ, udstillede biler og andet lækkert.

Japsertræf i Ballerup, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Japsertræf i Ballerup, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi glæder os over dette initiativ og ser frem til flere lign. events på Sjælland, så til alle jer med japanske biler – se at komme ud af hullerne og støt op omkring det, og vis jeres biler frem.

Fakta:
Event:
Japsertræf i Ballerup
Hjemmeside: www.Jocksbilimport.dk
Lokation: Hold-An Vej 7, Ballerup

Vis mere

ommentarer

  1. Ernst:
    Så er det rettet – tak for de friske øjne på artiklen der kan finde de stavefejl, vi ikke selv kan finde :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!