fbpx

Irske ONYX møder Bentley

Irske ONYX har normalt hjemmebane på SUV markedet, og lever af at tune og style store luksus SUV modeller. Men denne gang har de bevæget sig skridtet videre og gået ind det super luksirøse sportsvogns marked med denne Bentley Continental GT.

Irske ONYX møder Bentley, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ombygningen til denne Bentley Continental Platinium GTO – som navnet så fornemt lyder – inkluderer nye forkofangere med carbon modifikationer, sideskørter i et meget clean design,  og en bagende med en ny bagkofanger med carbon diffusere. Sidst, men ikke mindst er det blevet til en diskret carbon spoiler til bagenden, der kan generere den ekstra downforce således denne GTO står ekstra fast under høje hastigheder.

For de af jer, som ikke kender til irske ONYX, så laver de selv sænkningssæt til deres biler, og også til denne alt for fede Bentley. Ligeledes er der ved hjælp af diverse ændringer i motorrummet blevet mange flere heste til dette luksus-vilddyr. Nærmere er hestekræfterne steget fra de originale 550 hk til hele 640 hk!

Som prikken over i’et har denne Bentley Continental Platinium GTO fået et sæt 22″ TPM fælge i matsort der passer perfekt på denne smukke bil.

Irske ONYX møder Bentley, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta
Navn:
ONYX Concept
Hjemmeside: www.ONYXconcept.com
Lokalisering: Irland

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.