fbpx

Interview: Vicki Butler-Henderson fra Fifth Gear

Her kan du se vores interview med Fifth Gear og Vicki Butler-Henderson

 

Fifth Gear i Danmark
Tidligere i år fortalte vi lidt om vores møde med Vicki Butler-Henderson og teamet bag Fifth Gear. I dag er det så tid til at vise jer vores interview, med den altid smilende og talentfulde bil entusiast. Vi blev nemlig helt eksklusivt og ret hemmeligt som det eneste medie i Danmark inviteret med, da Fifth Gear var i Danmark for at optage, til deres kommende afsnit!

Tv vært, radio vært, skribent og racerkører er blot nogle af de ting, Vicki kan skrive på sit CV. Denne dag var det så tid til at prøve kræfter med speedway cyklen. Det foregik under kyndig vejledning af danske Nicki Pedersen. Vi benyttede lejligheden til at få os en snak med Vicki om løst og fast.

Husk at det er i aften kl. 22:00 at du på Discovery Channel kan se den danske sæson premieren på Fifth Gear. I aftenens afsnit kan du blandt andet se mødet mellem Vicki Henderson og Nicki Pedersen.

LÆS OGSÅ:
Biltest: BMW 750iL

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.