fbpx

Interview: Vicki Butler-Henderson fra Fifth Gear

Her kan du se vores interview med Fifth Gear og Vicki Butler-Henderson

 

Fifth Gear i Danmark
Tidligere i år fortalte vi lidt om vores møde med Vicki Butler-Henderson og teamet bag Fifth Gear. I dag er det så tid til at vise jer vores interview, med den altid smilende og talentfulde bil entusiast. Vi blev nemlig helt eksklusivt og ret hemmeligt som det eneste medie i Danmark inviteret med, da Fifth Gear var i Danmark for at optage, til deres kommende afsnit!

Tv vært, radio vært, skribent og racerkører er blot nogle af de ting, Vicki kan skrive på sit CV. Denne dag var det så tid til at prøve kræfter med speedway cyklen. Det foregik under kyndig vejledning af danske Nicki Pedersen. Vi benyttede lejligheden til at få os en snak med Vicki om løst og fast.

Husk at det er i aften kl. 22:00 at du på Discovery Channel kan se den danske sæson premieren på Fifth Gear. I aftenens afsnit kan du blandt andet se mødet mellem Vicki Henderson og Nicki Pedersen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.