fbpx

IAA Frankfurt 2011: Tre brunstige biler

Hvis du ikke er en af de heldige, der skal til den internationale biludstilling i Frankfurt i næste uge, så kan du se tre brunstige biler fra den kommende messe lige her.

IAA Frankfurt 2011: Tre brunstige biler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Aston Martin
Det britiske bilmærke, Aston Martin, er klar med en gadeversion af deres hæftige V12 Zagato. Bilen vil blive begrænset til omkring 150 enheder. Grundbilen for Zagato, bliver den hæftige V12 Vantage model, hvilket betyder en kraftfuld motor under hjelmen.

Og her lægger der nemlig en 6.0-liters V12 motor, der yder hele 510 hestekræfter og har et moment på 570 Nm!  Prisen i England starter på 330.000 pund, eller hvad der cirka er 376.000 Euro. Læg dertil lokale afgifter på, tilfør danske afgifter, og så er du ved at have prisen på danske plader.
IAA Frankfurt 2011: Tre brunstige biler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=454]

Toyota
Toyota har et projekt klar, som er meget ventet fra omverdenen. Det drejer sig om deres nye Toyota FT-86 II Concept. Med baghjulstræk og sporty design, er der lagt op til gear og lir når bilen kommer på markedet. Subaru har tidligere offentliggjort, at de laver en model magen til, som de kalder for BRZ. Toyota’s model skal ind på markedet for at bidrage med en ny form for Supra model, efter lang tids succes med denne bil.

Hvad der lægger under hjelmen er ikke til at finde ud af, men det siges at den kommer med en sekstrins manuel gearkasse tilsluttet en boxermotor. Motoren er placeret, så det bliver en centermotor, og med en størrelse på cirka det samme som den nuværende Subaru Impreza model, skal det nok blive en sjov bil.
IAA Frankfurt 2011: Tre brunstige biler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=455]

Jaguar
Jaguar har netop udgivet informationer om deres C-X16 Concept bil. Bilen er en baghjulstrukket to-personers coupe, hvor motoren bliver en hybrid udgave. Det betyder både brændstofmotor og elektrisk motor.

Under hjelmen vil brændstofdelen af drivkraften komme fra en 3.0-liters V6 motor på 380 hestekræfter og 450 Nm. Dertil kommer den elektriske motor, der tilføjer yderligere 95 hestekræfter. Denne elektriske motor, er drevet af et batteri, der tilmed har en Boost funktion, så C-X16 kan få 235 Nm på moment siden! 0-100 km/t klares på 4.4 sekunder, mens topfarten er sat ind ved 300 km/t. Hvis man vil køre på ren elektrisk energi, er dette også muligt. Dog over kortere afstande, og kun op til 88 km/t hvorefter brændstof motoren slår til.
IAA Frankfurt 2011: Tre brunstige biler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=456]
Se flere nyheder fra IAA 2011 i Frankfurt lige her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.