Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

IAA Frankfurt 2011: De franske

Hvis du ikke er en af de heldige, der skal til den internationale biludstilling i Frankfurt i næste uge, så kan du se et udvalg af de franske bilnyheder fra den kommende messe lige her.

IAA Frankfurt 2011: De franske, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests 

Peugeot
Der kommer en ny udgave af Peugeot RCZ, i en speciel Asphalt Limited Edition. Bilen får to-tonet matgrå lakering med en 2.0-liters diesel motor under hjelmen der klarer 200 hestekræfter. Derudover får den to-farvet 19-tommer fælge ligesom andre specielle “Asphalt” detaljer vil være at finde.

Som sagt kommer der en 2.0-liters HDi motor, med 200 hestekræfter. Samme motor vandt sin kategori i 24-timers racet på Nürburgring her i 2011, og er derfor den nuværende klasses leder i det tyske VLN Endurance Championship serie.
Der er ikke kommet priser på denne udgave af RCZ endnu, men det forventes at komme straks efter IAA 2011 i Frankfurt i næste uge.
IAA Frankfurt 2011: De franske, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=440]

Peugeot
Peugeot HX1 Concept MPV er det nye svar fra Peugeot på en plug-in hybrid konceptbil, der i fremtiden forhåbentlig skal ende med at blive en MPV/crossover bil. HX1 er en lav og lang MPV/Crossover på 4.954 mm i længden, 1.990 mm i bredden og 1.373 mm i højden. Med seks sæder i kabinen er HX1 en bil med firehjulstræk, en diesel-elektrisk motor på 2.2-liters HDi med 204 hestekræfter på forhjulene mens der på baghjulene er placeret en elektrisk motor med 95 hestekræfter. Til sammen yder bilen 295 hestekræfter.
Peugeot HX1 går op til 30 km når den er i komplet elektrisk tilstand. Samtidig har den et brændstofforbrug på kun 3.2-liter/100 km! Dertil udleder den kun 83 g Co2/km.

Fra Peugeots side ønsker man ikke at lave endnu en “kedelig hybrid” bil, så derfor har HX1 fået bagspoiler, sideskørter og en vinge der går op når hastigheden er mere end 100 km/t.
IAA Frankfurt 2011: De franske, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=441]

Renault
En familievenlig bil fra Renault er det blevet til, som skal ind og erstatte Kangoo modellen. Navnet er Renault Frendzy, og den har DeZir-inspireret styling ved blandt andet taget. Sidedøren for passagererne er en skydedør med en 37 tommer stor digital skærm.
Kabinen er noget fra fremtiden. Trægulv og specielle lædersæder er noget af det du kan finde, plus en BlackBerry Playbook findes i infosystemet på instrumentbordet. I bagagerummet er der magnet-effekt til din bagage, hvilket sikre at den ikke vælter rundt under kørslen.

[youtube]vJEs0eDimKY[/youtube]

Motoren er drevet af et lithium-ion batteri, som sender strøm ud til motoren der producerer 59 hestekræfter og 226 Nm. Yderligere detaljer er ikke blevet offentliggjort endnu, men Renault fortæller at bilen vejer 1.420 kg og at Frendzy har en topfart på 130 km/t. Renault Frendzy Concept kan ses på IAA 2011 i Frankfurt.
IAA Frankfurt 2011: De franske, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=442]

Renault
En mere produktonsklar bil er det dog også muligt at finde hos Renault, hvor denne Twingo bliver vist frem. 2012 udgaven er næste generation af Twingo, som skal signalere at man er gået over til den nye design stil “Paradigm”. Twingo får et større Renault logo på fronten end de tidligere modeller, og en mere rund og mund-agtig frontgrill.

Renault sætter den nye Twingo på markedet senere i år.
IAA Frankfurt 2011: De franske, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
[nggallery id=443]

Se flere nyheder fra IAA 2011 i Frankfurt lige her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.