fbpx

Hvad kører fodboldspillerne i?

Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige stjerner har af vognparker

Et gammelt ordsprog lyder; Hvis du er god til noget, skal du aldrig gøre det gratis. Så hvis du f.eks. er god til at spille fodbold, så kan du tjene penge på det. Og er du rigtig god, kan du tjene rigtig mange penge. Så mange penge, at du formentlig kan realisere en eller flere af dine vådeste bildrømme.

Håb, selv for boldmongolerne!

Selvom du ikke ville kunne sparke en fodbold i nettet fra 3 meters afstand, uden at komme til skade eller spørge om vej undervejs, er der måske stadig håb forude. I hvert fald hvis du ved noget om fodbold, og tør sætte din viden/mavefornemmelse på spil. Der findes nemlig efterhånden et utal af bookmakere, der tilbyder et endnu mere ubegribeligt utal af forskellige spil og væddemål, som du kan deltage i. Og hvis ikke du allerede er på fuldtidskontrakt med en international storklub, er det nok den nemmeste måde, at tjene lidt mønt på fodbold. Selvom du skal være mere end almindeligt dygtig, hvis du skal have det samme i kassen som de helt store (udøvende) stjerner.

LÆS OGSÅ:
DHB holder ekstra åbent i 2015

Bentley Continental og/eller Range Rover Sport

Verdens bedste fodboldliga, hedder Premier League, og spilles i England. Ligaen består af i alt 20 hold, og huser nogle af verdens absolut bedst betalte sportsudøvere i verden, hvilket man tydeligt kan se på deres valg af biler. I en periode var der lidt en tendens til, at hvis du spillede i Premier League, så kørte du enten i en Bentley Continental eller i en Range Rover Sport – og hvis du var tilpas god, havde du selvfølgelig en af hver. Men selvom langt de fleste nok vil kategorisere disse biler som mere end ok, så er billedet skiftet/blevet lidt mere nuanceret, så der nu er langt flere våde drømme på 4 hjul, at savle over.

Tyskproduceret V10’er til Lionel Messi

En af verdens absolut bedste fodboldspillere er opvokset under relativt trange kår i Argentina. Han hedder Lionel Messi, men hvad han manglede i sin barndom, kan han kompensere for i sit voksenliv, for det han mangler pt., er; ikke noget. Udover, måske et privatliv? Men sådan er det. Det får han, når han indstiller karrieren. Messi mangler således heller ikke hverken cylindre eller hestekræfter, da han (bl.a.) nyder godt af en Audi R8 V10 med 610 fuldblodstyskere af diabolske heste under hjelmen. Dette er dog blot én af hans biler, men hvis vi virkelig skal have en vild vognpark, så skal vi til Portugal…

LÆS OGSÅ:
Skoda Octavia RS - hurtigste serieproducerede Skoda nogensinde

Christiano Ronaldo er en historie for sig selv…

Ronaldo er verdens pt. bedste fodboldspiller, og i øvrigt den spiller, der holder rekorden hvad angår hhv. løn- og transfersum. Og han nyder det, gør han! I hvert fald har han luft i budgettet til en vognpark, der bl.a. omfatter en Ferrari La Ferrari fra 2014 til en værdi på omkring 25-30 millioner danske kroner. Men selvom den er tonser-fed, så er det ikke en synderligt praktisk bil, hvorfor han selvfølgelig også har en Ferrari 599 GTO, en Rolls Royce Phantom Ghost, en Bugatti Veyron OG en Lamborghini Aventador.

Vores vurdering er, at Ronaldos største problem må være, at bestemme sig for hvilken bil, han skal vælge om morgenen.

Var det noget med en i8?

Hvis du drømmer om en miljøvenlig bil, som ikke er en Tesla, så har BMW måske fat i noget af det rigtige med deres i8. Problemet er bare, at i8’eren – ligesom alle andre fede biler i Danmark – er hundedyr. Faktisk koster en i8’er i omegnen af 3 millioner danske kroner. Men ikke desto mindre, så købte fodboldklubben Leicster City, 19 stk. til deres spillere, efter de vandt Premier League i forrige sæson.

LÆS OGSÅ:
Åbent hus: Citroën DS4

Så hvis du gerne vil have fede biler og masser af dem, så bør du måske overveje at gå til fodbold.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.