Hvad du kan opleve til Essen Motor Show 2012

På lørdag bliver dørene igen slået op til Essen Motor show

 

Hvad du kan opleve til Essen Motor Show 2012, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Det er i år 45. gang at Essen Motor Show afholdes. Fra d. 1. til d. 9. december forventes ikke mindre end 340.000 bil entusiaster at besøge messehallerne i Essen. Her vil de blive præcenteret for det nyeste inden for tuning og styling. Kaster vi et blik på listen over udstillere finde vi navne som:

 

– Brabus
– Manhart Racing
– Clarion
– Rieger
– Speed Art
– ABT
– BMW M

 

Men listen er meget længere og tæller også en lang række private udstillere, der fremviser deres egne biler. I denne kategori er der tale om alt fra special byggede biler til gamle klassikere. Listen over gamle Ferrarier, Porscher, Mercedeser og masser af oldtimers er meget lang.

 

Over de næste par dage vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lokke dig afsted mod Essen. Følg med her på siden, hvor der kommer masser af billeder og video fra tidligere messer. Vi vil også fortælle, hvordan vores årlige tur til essen er skruet sammen.

 

[nggallery id=745]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!