fbpx

Hvad du kan opleve til Essen Motor Show 2012

På lørdag bliver dørene igen slået op til Essen Motor show

 

Essen Motor Show 2012

 

Det er i år 45. gang at Essen Motor Show afholdes. Fra d. 1. til d. 9. december forventes ikke mindre end 340.000 bil entusiaster at besøge messehallerne i Essen. Her vil de blive præcenteret for det nyeste inden for tuning og styling. Kaster vi et blik på listen over udstillere finde vi navne som:

 

– Brabus
– Manhart Racing
– Clarion
– Rieger
– Speed Art
– ABT
– BMW M

 

Men listen er meget længere og tæller også en lang række private udstillere, der fremviser deres egne biler. I denne kategori er der tale om alt fra special byggede biler til gamle klassikere. Listen over gamle Ferrarier, Porscher, Mercedeser og masser af oldtimers er meget lang.

 

Over de næste par dage vil vi gøre alt, hvad vi kan for at lokke dig afsted mod Essen. Følg med her på siden, hvor der kommer masser af billeder og video fra tidligere messer. Vi vil også fortælle, hvordan vores årlige tur til essen er skruet sammen.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Mercedes-Benz S-klasse Coupe Concept

 

[nggallery id=745]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.