Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

HUSK: Top Gear vender tilbage d. 27. januar

HUSK: Top Gear vender tilbage d. 27. januar, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Er du klar? Top Gear is back!

 

Er du klar til en ny sæson af Top Gear? Det er vi! Og der ikke længe til. Søndag den 27. januar vender Top gear tilbage med sæson nr. 19. En sæson, der desværre kun ser ud til at indholde fem afsnit. Som udgangspunkt kan du også forvente den traditionelle “Top Gear Christmas Special” blive sendt under eller lige efter sæson 19, til februar. Som det ses på billederne i galleriet har Jeremy Clarkson gjort dette klart på Twitter.

 

Det er ikke meget infomation der er sluppet ud om sæson 19 endnu. Videoen nedenfor, som er en trailer for sæsonstart på sæson 19 giver heller ikke meget viden om den nye sæson, da det er en række klip fra tidligere sæsoner.

 

Omkring september 2012 blev IRC-Rally køreren Kris Meeke og James May filmet mens de kørte rally i en ny Bentley Continental GT. Er dette mon optagelser vi får lov til at se i sæson 19? Det ser voldsomt ud, så vi håber at se mere til dette.

 

UPDATE:

 

TopGear.com har løftet lidt af sløret for den nye sæson 19 med overskrifterne: HOT HATCHES, AFRICA SPECIAL, MICROCAR, US ROAD TRIP, WEMBLEY TO MILAN, OLD-AGE PEOPLE CARRIER, A VERY THOROUGH KIA CEE’D ROAD TEST og ikke mindst WRC BENTLEY. Du kan klikke på et af emnerne for at se billederne, som TopGear.com har lagt online.

 

God fornøjelse med Top Gear sæson 19 den 27. januar 2013 på BBC TWO kl. 21.00 dansk tid.

 

[nggallery id=583]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.