Husk Scandinavian Drift finale i morgen!

For kun 3 uger siden gæstede Scandinavian Drift og Worksmag Århus og lagde byen under masser af røg. I morgen går det igen og for sidste gang løs i år da Scandinavian Drift afholder finaleløbet i Danmarksmesterskabet i drifting på den sydsvenske racerbane, Sturup Raceway få km fra Malmø. Der køres fra klokken 9-17 og der er gratis adgang.

Husk Scandinavian Drift finale i morgen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Der er lagt op til massive mængder af dækrøg på Sturup Raceway i Sydsverige

Sturup Raceway er ekstra speciel for drifting på grund af dens specielle entry; PRO-kørerne kommer driftende med over 100 km/t over en bakketop uden at kunne se hvad der sker foran dem, hvilket for alvor skildrer bukkene fra fårene. Så har du endnu ikke planlagt din lørdag råder vi her på Pro-Street dig til at samle vennerne og drage mod Sturup Raceway i Sydsverige og nyde årets sidste afdeling af Scandinavian Drift under et tykt lag dækrøg.

Fakta:
Hvad: Scandinavian Drift round 5 finale
Hvor: Sturup Raceway, Nötesjövägen 317, Svedala, Sverige. TRYK HER FOR KORT
Hvornår: Lørdag den 18 september, fra 9-17
Pris: Gratis entré

Se også: Masser af brændt gummi til Århus Festuge

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!