fbpx

Hovsa: Min bil er stærkere end din bil

“Min far er stærkere end din far”. Den sætning har de fleste sagt til deres venner, da de var helt små. To amerikanske bilejere går skridtet videre, og dyster om at have den stærkeste bil. Men det var ikke nogen god ide.

 

Den gang man var lille, har man helt sikkert været i en diskussion med en af sine venner, hvor man er kommet med sætningen “min far er stærkere end din far”. Hvis ikke, så har du helt sikkert hørt om det.
To amerikanske bilejere, er dog gået skridtet videre. De vil nemlig finde ud af, hvilken bil der er stærkest. Meen, det er nok en dum ide.

Der er tale om to biler i monstertruck størrelsen, henholdsvis en Ford og en Chevrolet. Bilerne er forbundet til hinanden med et reb, mens de holder på en græsplæne, klar til at trække hver sin vej. Deres gode ven står i midten et stykke derfra, for at sætte dem i gang på samme tid, mens veninden optager det hele på sin telefon.
Kort efter bilerne er gået i gang, begynder den ene bil at trække den anden med sig – plus lidt mere. Hvad der sker, må du selv se i videoen herunder.
Ps. “Dont try this at home”!

LÆS OGSÅ:
Bedste Super Bowl reklamer gennem tiden

[youtube]qD5hhErLcqw[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.