fbpx

Hovsa: Min bil er stærkere end din bil

“Min far er stærkere end din far”. Den sætning har de fleste sagt til deres venner, da de var helt små. To amerikanske bilejere går skridtet videre, og dyster om at have den stærkeste bil. Men det var ikke nogen god ide.

Hovsa: Min bil er stærkere end din bil, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests 

Den gang man var lille, har man helt sikkert været i en diskussion med en af sine venner, hvor man er kommet med sætningen “min far er stærkere end din far”. Hvis ikke, så har du helt sikkert hørt om det.
To amerikanske bilejere, er dog gået skridtet videre. De vil nemlig finde ud af, hvilken bil der er stærkest. Meen, det er nok en dum ide.

Der er tale om to biler i monstertruck størrelsen, henholdsvis en Ford og en Chevrolet. Bilerne er forbundet til hinanden med et reb, mens de holder på en græsplæne, klar til at trække hver sin vej. Deres gode ven står i midten et stykke derfra, for at sætte dem i gang på samme tid, mens veninden optager det hele på sin telefon.
Kort efter bilerne er gået i gang, begynder den ene bil at trække den anden med sig – plus lidt mere. Hvad der sker, må du selv se i videoen herunder.
Ps. “Dont try this at home”!

[youtube]qD5hhErLcqw[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.